SOT lahjoitti lähdekoodia projektille

SOT on lahjoittanut 50 000 riviä lähdekoodia taloushallintoprojektille. Lähdekoodin kirjoittamiseen on SOT:ltä kulunut 10 henkilötyövuotta työtä, ja sen arvo on yli miljoona euroa.

1.3.2004 12:14

Koodista tulee avointa lähdekoodia osana pupesoft.com- projektia ja se julkaistaan vapaasti lisensoituna.

Pupesoft.com-taloushallinto on modernin tietokannan ja www-ohjelmointiin käytettävän php-skriptikielen avulla luotu sovellus, jolla vastataan yrityksen taloushallinnon tarpeisiin.

Suunnittelussa on ollut tärkeää taloushallinnon sähköistyminen ja siitä johtuva vahvasti lisääntyvä automatisoinnin taso. Kaiken perustana on verkkolasku ja sen tehokas hyväksymiskäytäntö.

- Haluamme tällä lahjoituksella tukea pupesoft.com-projektia. Samalla valmistaudumme tarjoamaan tuotetta asiakkaillemme ratkaisuna taloushallintoon sekä kaupallista asiantuntijapalvelua ja tukea ohjelmiston käyttäjille. Tulemme lisäksi ottamaan järjestelmän omaan käyttöömme sen jälkeen, kun lahjoitettu koodi on liitetty pupesoft.com:iin, kertoo SOT:n toimitusjohtaja Santeri Kannisto.

Lahjoitettu koodi on peräisin SOT:n omaan ja asiakkaiden käyttöön kehittämästä taloushallinnon järjestelmästä. Tuotetta on kehitetty vuodesta 1995, jolloin SOT otti sen käyttöön omassa WWW-kauppapaikassaan. Nykyään se sisältää monivarastotuen, tuotekonfiguraatiot, reaaliaikaisen projektiseurannan ja raportoinnin sekä monikieli- ja monivaluuttatuen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?