IBM:lle uusi osaamiskeskus Piilaaksoon

Julkaistu:

IBM on valinnut Piilaakson ensimmäisen e-business on demand osaamis- ja tutkimuskeskuksensa sijainniksi. Keskus kokoaa yhteen teknologiaresursseja sekä toimialakohtaista osaamista vastatakseen yritysten muuttuviin, erityisesti internet-pohjaisiin, kapasiteettitarpeisiin.
Piilaakson osaamiskeskus on ensimmäinen niistä keskuksista, joita avataan osana IBM:n pääjohtajan Samuel J. Palmisanon päätöstä sijoittaa 10 miljardia dollaria e-business on demand -teknologioiden tutkimukseen, markkinointiin ja koulutukseen.

IBM pyrkii e-business on demand -strategiallaan edistämään yritysten tuottavuutta ja tehokkuutta sekä kykyä reagoida nopeasti markkinaympäristön odottamattomiin muutoksiin.

e-business on demand -osaamiskeskuksessa työskentelee IBM:n tutkijoita, ohjelmistoalan asiantuntijoita sekä muita internet-pohjaiseen tehotietojenkäsittelyyn erikoistuneita osaajia.

Lisäksi keskus tarjoaa satoja palvelimia ja muita laitteistoja yritysten käyttöön on demand -aikakauden tietoliikenneratkaisujen suunnittelemiseksi ja testaamiseksi.

Kommentit

    Näytä lisää