Stora Enson verkkopalvelu voittoisana

Metsäkonserni Stora Enso Oyj sai parhaat arvosanat viidennen kerran järjestetyssä, eurooppalaisen verkkopalveluiden Webranking-tutkimuksessa, jossa arvioitiin eurooppalaisten pörssiyhtiöiden verkkopalveluja.

28.11.2003 17:58

Stora Enson verkkopalvelu on valittu sekä parhaaksi ruotsalaiseksi että eurooppalaiseksi yrityksen verkkopalveluksi tuoreessa Webranking -selvityksessä. WM-datan kehittämä, suomalais-ruotsalainen Stora Enson verkkopalvelu sai sadasta mahdollisesta pisteestä 84,25 pistettä ja sijoittui sillä ensimmäiseksi. Toiseksi tuli ruotsalainen SCA 82,75 pisteellä ja kolmanneksi brittiläinen British American Tobacco 77,75 pisteellä.

Suomalais-ruotsalainen Nordea oli kuudes 72,75 pisteellä ja Nokia 21. 67,75 pisteellä. Muita suomalaisia verkkopalveluja ei mahtunut 153:n parhaan joukkoon.

Kisan järjesti viidennen kerran ruotsalainen konsulttiyhtiö Halvarsson&Halvarsson. Yhtiön mukaan suomalaisten verkkopalvelujen keskiarvo on noussut kuudella pisteellä vuoden aikana. Myös koko Euroopassa taso on noussut vuodessa selvästi.

Suomalaisten yritysten verkkopalvelut erottuvat selvästi pohjoismaisella tasolla etenkin corporate governance -tietojen suhteen, jotka suomalaiset raportoivat yleensä hyvin tunnollisesti.

Tänä vuonna tutkimukseen osallistui 140 eurooppalaista analyytikkoa ja raportti käsittää 112 yritystä, joiden pörssiarvo on vähintään 750 miljoonaa kruunua eli noin 80 miljoonaa euroa.

Tutkimuksessa tarkasteltiin 99 osa-aluetta, ja kuinka hyvin ne vastaavat pääomamarkkinoiden tarpeita ja odotuksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?