Maddog Hall oli Linux-tapaamisen menestys

Linux Summit 2003 oli menestys niin kävijöille kuin järjestäjille, sanoo järjestäjä SOT Oy Suomen Ohjelmistotyö Ab. Espoon Dipolissa järjestetty kaksipäiväinen konferenssi houkutteli paikalle lähes 400 osallistujaa, jotka pitivät erityisesti amerikkalaisesta, ortodoksisesta ja nokialaisesta gurusta.

17.4.2003 15:35

Konferenssi, jonka SOT järjesti yhteistyössä HP:n, Oraclen ja F-Securen kanssa, tarjosi mahdollisuuden tutustua pitkässä juoksussa taloudellisiin GNU/Linuxin ja avoimen lähdekoodin ratkaisuihin sekä johtaviin toimittajiin.

Palautetta antaneista osallistujista 85% arvosteli sekä tilaisuuden järjestelyt ja sisällön arvosanoilla hyvä tai erinomainen. Osallistujat äänestivät Linux Internationalin Jon "Maddog" Hallin mielenkiintoisimmaksi puhujaksi. Seuraavia olivat munkki Viktor Valamon luostarista ja Nokian Esa Nurmi. Kiinnostavin koulutus oli aiheeltaan "Linux and Security". Sen veti brasilialainen tietoturva- asiantuntija Pedro Bueno.

- Järjestämme Summitin uudelleen ensi vuonna. Olisi mukavaa, jos saisimme mukaan myös Redmondin paikallista väkeä tyydyttämään niiden tiedonjanoa, jotka haluavat käyttää kahta johtavaa käyttöjärjestelmää rinnakkain. Tänä vuonna emme valitettavasti siinä onnistuneet, piikitteli kommentoi SOT:n markkinointijohtaja Erno Räsänen Microsoftia poissaolosta.

Kävijöiden enemmistö edusti Suomen suurimpien yritysten ja edistyksellisten julkishallinnon yksiköiden päättäjiä, SOT:n lehdistötiedote sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?