HP:lta uusi kannettava sekä iPAQ-kämmenmikro

HP on julkistanut CeBITissä lähinnä yrityskäyttäjille suunnitellun Compaq Evo N620c -kannettavan tietokoneen, joka ei tosin ole vielä uuden Centrino-arkkitehtuurin kannettava - sellainen on luvassa myöhemmin keväällä.

Centrinon puuttumisesta huolimatta uuteen Evo N620c -kannettavaan saa liikkuvuutta helpottavat langattomat ominaisuudet MultiPort-liitännän kautta. HP:n kannettavat tukevat myös standardoitua Cisco-EAP-ohjelmaa, joka takaa, että vain valtuutetut käyttäjät voivat hyödyntää Ciscon langatonta verkkoa.

Jopa 6 tunnin käyttöaikaan pystyvän sylimikron tehon ja suorituskyvyn viimeistelee uusi Intel Pentium M -prosessori. Akun kestoaika on Pentium M -prosessoria käytettäessä jopa 70 prosenttia pidempi verrattuna saman kellotaajuuden Intel Pentium 4-M -malleihin.

Compaq Evo N620c on saatavissa huhtikuun alussa HP:n jälleenmyyjiltä, joilta sen voi käydä ostamassa 2 599 euron suositushintaan.

- 2,17 kiloa ja on 3,05 senttiä paksu- ATI Mobility Radeon 7500 -näytönohjain, 32 megatavua DDR SDRAM muistia- 14,1 tuuman TFT-näyttö- yhden gigabitin (10/100/1000 mb/s) lähiverkkokortti- myös USB 2.0 sekä MultiPort -liitäntä esim. 802.11b ja Bluetooth -yhteyksiä varten

HP iPAQ Pocket PC h1915

HP iPAQ on uusi malli suosittuun iPAQ-kämmenmikroperheeseen. Kämmenmikro tulee myyntiin huhtikuun aikana 399 euron suositushintaan.

- laitteessa on kirkas ja heijastamaton värinäyttö- vaihdettava akku, joka mahdollistaa käytön myös silloin kun virtalähde ei ole lähellä- SD-muistikortin avulla voi siirtää ja tallentaa muun muassa musiikkia ja kuvia- tutut Microsoftin toimistosovellukset, Outlook, Word ja Excel- MP3- ja Wma-musiikkitiedostojen kuuntelu sekä Windows Media -videoiden ja -pelien käyttö

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?