Laajasalosta muualle - Digitoday - Ilta-Sanomat

Maxisatin Tietotori saanut lisää jalansijaa

Maxisat Oy:n Tietotori on saanut jo jalansijaa pääkaupunkiseudulla. Se toimii yrityksen ilmoituksen mukaan tällä hetkellä Laajasalon Kiinteistöt Oy:n 1 200 asunnossa. Lisäksi Jakomäen kiinteistöt Oy:n 1 614 asuntoa ja Fallkullan uudelle asuntoalueelle valmistuvat kiinteistöyhtiön uudet talot kytketään Tietoriin pian, kerrottiin Maxisatista perjantaina.

7.2.2003 13:29

Maxisatin mukaan tietotori on yksittäiselle taloyhtiölle tai useamman talon käsittävälle kiinteistöyhtiölle tarkoitettu tiedonhallintajärjestelmä, joka ainoana markkinoilla olevista järjestelmistä palvelee koko taloyhtiötä ja myös asukkaita. Tietotori toimii sekä pc:llä että teksti-tv:ssä.

Sieltä löytyvät taloyhtiön perustiedot ja sinne isännöitsijä, hallitus/asukastoimikunta voi laittaa tiedotteita ja viestejä. Myös asukkaat voivat antaa palautetta tai käydä kauppaa sitä varten perustetulla kauppatorilla. Kaikki tieto on heti luettavissa joko pc:ltä tai omasta televisiosta.

Laajakaistainen internet-liittymä

Maxisat tarjoaa taloyhtiöille myös laajakaistaisen Maxinetti-internetyhteyden, jonka nopeus on enintään 1 Mbit/s. Sen voi jokainen asukas tilata itselleen sen jälkeen, kun taloyhtiö on tehnyt Maxinetti-palvelusopimuksen. Käyttäjälle annetaan kiinteä ip-osoite.

Pavelun hinta tilaajalle on 30 euroa kuukaudessa.

Yhteys mahdollistaa esimerkiksi kiinteät valvontayhteydet (esim. web-kamera) ja ohjausyhteydet..

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?