EMC vauhdittaa tiedontallennusta

Tallennusjärjestelmätoimittaja EMC on julkistanut uuden Symmetrix DMX-tuoteperheen, jonka järein jäsen tukee 42 teratavun kapasitteettia. EMC lupaa muihin malleihin nähden kaksinkertaisen suorituskyvyn OLTP-ympäristöissä ja kolminkertaisen DCC-ympäristöissä.

Symmetrix DMX perustuu Direct Matrix -arkkitehtuuriin, joka mahdollistaa erittäin nopean tiedonsiirron.

- Uuden sukupolven Symmetrix -järjestelmässä lähdimme perinteisen väylä- ja kytkinteknologian asteittaisen kehittämisen sijasta luomaan täysin uudenlaista tiedonsiirron rakennetta. Direct Matrix on tallennusmalli, jolla saavutetaan aiempaa merkittävästi korkeampi suorituskyky ja käytettävyys. Direct Matrix -arkkitehtuuri laajenee helposti vastaamaan myös seuraavan vuosikymmenen high-end tallennusjärjestelmien vaatimuksia, kommentoi EMC pääjohtaja Joe Tucci julkistusta.

Uusi tuoteperhe on suunnattu korkeaa palvelustasoa vaativien, kriittisten sovellusten ympäristöihin. Valmistajan mukaan uudet tuotteet mahdollistavat kustannustehokkaan levytilan käytön vähentäen laiteinvestointeja.

Välimuistiakin 128 gigatavua

Symmetrix DMX 800 on maailman ensimmäinen laitteistokehikkoon asennettava high-end tallennusjärjestelmä. Se skaalautuu 16 ulkoiseen liitäntäporttiin, ja kapasiteetti laajenee aina 17,5 teratavuun ja välimuisti 32 gigatavuun.

Symmetrix DMX 1000 skaalautuu 48 ulkoiseen liitäntäporttiin kapasiteetin ollessa enimmillään 21 teratavua ja välimuistin 64 gigatavua.

Malliston järein laite on Symmetrix DMX 2000, jossa on parhaimmillaan 96 ulkoista liitäntäporttia, 42 teratavua kapasiteettia ja 128 gigatavua välimuistia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?