Työoloissa - Digitoday - Ilta-Sanomat

Elisa ja 3T Ratkaisut yhteistyöhön verkkokoulutuksessa

Työolojen kehittämiseen suuntautunut asiantuntijayritys 3T Ratkaisut Oy tuo yritysten käyttöön työturvallisuuden, työterveyden ja tuottavuuden verkkokoulutusta. Erityisesti työntekijöille ja esimiehille suunnattuja opetusohjelmia opiskellaan Elisan Efodi -oppimisympäristössä.

25.9.2002 13:25

Liikkuvaa kuvaa ja ääntä sisältäviä kursseja tulee tarjolle muun muassa trukkityöhön, käsinnostoihin, työntekijöiden omatoimiseen vaaranarviointiin sekä työturvallisuuslain vastuiden, velvoitteiden ja oikeuksien opetukseen.

30 - 60 minuutin mittaiset kurssit sisältävät opetusosan lisäksi harjoitteita ja oppimisen todentavan testin. Efodissa on myös työkaluja opiskelijoiden keskinäiseen tai esimiestensä kanssa tapahtuvaan sähköiseen kommunikointiin.

Ensimmäinen suuri 3T Ratkaisujen tarjoaman verkkokoulutuksen hyödyntäjä on Ruokakesko Oy, joka ottaa käyttöön laajan verkkokurssikokonaisuuden logistiikan henkilöstönsä työnopastukseen.

- Korkeatasoisen ja mielenkiintoisesti esitetyn oppimateriaalin tulee käymään läpi lähitulevaisuudessa ainakin 1 200 logistiikkamme työntekijää ja esimiestä, kertoo Ruokakeskon keskusvarasto 2:sta vastaava tuotantopäällikkö Pasi Lähdemäki.

3T Ratkaisut vastaa opetussisältöjen käsikirjoittamisesta ja tuotannosta yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa. Elisa tarjoaa Efodi-ohjelmiston, palvelimet ja tietoliikenneyhteydet sekä opiskeluympäristön teknisen tuen. Tavoitteena on, että yritykset saavat täyden palvelun ratkaisun ilman investointeja omiin ohjelmiin ja laitteisiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?