TKK:n avajaiset - Digitoday - Ilta-Sanomat

Rehtori Uronen: Pääkaupunkiseudusta Ideopolis

TKK:n avajaisissa perjantaina avajaispuheen pitävnytrehtori Paavo Uronen toteaa, että pääkaupunkiseudulla on kaikki edellytykset kehittyä Suomen Ideopolikseksi. Ideopolis on globalisoituvan uuden osaamistalouden edelläkävijäalue.

6.9.2002 13:42

Valtiovallan tervehdyksen avajaisiin toi valtiosihteeri Raimo Sailas Valtionvarainministeriöstä. Teknillisen Korkeakoulun Ylioppilaskunnan puheenvuoron käytti TKY:n hallituksen puheenjohtaja Aki Silvennoinen.

Vuoden 2002 esimieheksi on valittu professori Veikko Teikari, työpsykologian ja johtamisen yksikön esimies. Teikarin johtamisfilosofiana on vahva usko vastuun ja valtuuksien jakamiseen sekä luottamus ja usko ihmisten haluun kantaa vastuuta ja tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Vuoden 2002 TKK:laiseksi on valittu laboratorioinsinööri Ari Järvinen Vesihuoltotekniikan yksiköstä. Työtovereiden yksimielinen mielipide on, että Ari Järvisen toiminta on esimerkillistä. Hänen puoleensa voi kääntyä niin suurissa kuin pienissäkin asioissa, niin virka- kuin henkilökohtaisissa asioissa. Hän on luonut yksikköön yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?