Maxisat ja Fintoto sopimukseen ravipelien satelliittijakelusta

Fintoto Oy, suomalaisten Toto-pelien järjestäjä ja markkinoija ja Maxisat Oy, suomalainen satelliitti- ja laajakaistaisten TV-palveluiden toimittaja, ovat solmineet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen Fintoton Totoline signaalin satelliittivälitteisestä jakelusta ensi vuoden alusta alkaen.

26.8.2002 9:28

Maxisat operoi Fintotolle ravien satelliittivälitteistä lähetystoimintaa 19 eri raviradalta ympäri Suomen 300 päivänä vuodessa. Sopimus on jatkoa vuodesta 1997 jatkuneelle yhteistyölle, jonka aikana ravien satelliittilähetyksiä on lähetetty jo yli 1 500 kappaletta.

- Fintotolle ravien TV-toiminta ja satelliittivälitys on olennainen osa Toto-pelejä. Tavoitteenamme on kehittää ravien pelitoimintaa ja edelleen lisätä ravien näkyvyyttä eri medioissa. Aloitamme nettipelin tämän syksyn aikana ja pyrkimyksemme on hankkia uusia harrastajia raviurheilun piiriin. TV-kuva liittyy olennaisesti pelitoimintaan ja tuo lisäelämyksen pelaamiseen. Yhteistyömme Maxisatin kanssa toimii hyvin ja olemme erittäin tyytyväisiä Maxisatin satelliittivälitteisen Uplink-operointipalvelun laatuun, sanoo johtaja Pertti Koskenniemi Fintotosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?