Versio 2.0 - Digitoday - Ilta-Sanomat

Stonesoftilta uusi versio palomuuri- ja vpn-ohjelmistosta.

Stonesoft Oyj on julkaissut uuden version StoneGate palomuuri- ja vpn-ohjelmistostaan. Ohjelmiston uusi versio on markkinoiden ensimmäinen kaupallinen palomuuri, joka tukee staattista ip multicast -reititystä.

26.6.2002 11:37

Ohjelmiston uudessa versiossa on reititystuen lisäksi vlan-tuki (virtual local area network) sekä tuki vpn tähti- ja hub-topologioille.

Stonesoft kertoo kehittäneensä myös huomattavasti ohjelmiston käytettävyyttä ja helpottaneen sen asennusta sekä päivitystä.

-Palomuuriohjelmiston ylläpitäjä saa nyt asennettua kaiken tarvittavan yhdeltä cd:ltä muutamassa minuutissa. Lisäksi palomuureja voi etäpäivittää hallintatyöasemalta käsin, vain muutamalla hiiren painalluksella, Stonesoftin toimitusjohtaja Esa Korvenmaa mainostaa tuotettaan.

Yhtiö kertoo kehittäneensä ohjelmistoaan yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Asiakkaiden toivomuksesta ohjelmistoon lisätiin muun muassa ip multicast -reititystuki.

Ip multicasting -ominaisuutta käytetään esimerkiksi videokonferenssisovelluksissa ja reaaliaikaisissa pörssi- ja uutispalveluissa, jotka ovat olleet tähän saakka ongelmallisia turvallisuuden kannalta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?