Crm-ratkaisuissa - Digitoday - Ilta-Sanomat

TJ Group ja Promenade Research yhteistyöhön

Julkaistu: 6.6.2002 12:27

TJ Group Oyj ja suomalainen tutkimus- ja konsultointiyritys Promenade Research Oy aloittavat crm-ratkaisuihin (Customer Relationship Management, asiakkuudenhallinta) liittyvän yhteistyön.

TJ Groupin Extended crm-ratkaisujen asiakkaat voivat vastaisuudessa hyödyntää Promenade Researchinosaamista mitatessaan ja tutkiessaan asiakassuhteidensa hallinnan onnistumista.

Asiakassuhteen hallintaan kiinteänä osana kuuluvat asiakastyytyväisyyden mittaus- ja tutkimuspalvelut ovat kehittyneet voimakkaasti viime vuosina Internetin vallatessa toimialaa. Promenade Research tarjoaa TJ Groupin asiakkaille viimeisintä teknologiaa ja liiketoiminnallista osaamista edustavia mittaristo- ja tutkimusratkaisuja, jotka hyödyntävät internetin tarjoamia mahdollisuuksia.

Ulkoistamalla asiakassuhteiden laadun tutkimisen ja sisäisten prosessien tehokkuuden mittaamisen TJ Group voi jatkossa tarjota omille asiakkailleen johtavan tason tutkimus- ja mittauspalveluita, toteaa TJ Groupin tuoteliiketoiminnan johtaja Jaana Tilander.