Artemis toimittaa Masa-Yardsille projektinhallintaa

Projektihallintaratkaisuja toimittava Artemis Finland Oy ja Kvaerner Masa-Yards Oy ovat tehneet sopimuksen Artemis Finlandin tuotekonseptiin kuuluvan Safran Project -projektihallintaratkaisun ottamisesta Masa-Yardsilla tuotantokäyttöön.

Sopimus on on sekä Artemis Finlandille että Safran-tuoteperheelle päänavaus telakkateollisuudessa Suomessa ja Pohjoismaissa. Norjassa kehitetty Safran Project on tähän asti tunnettu varsinkin vaativien offshore-projektien työvälineenä, korostetaan Artemis Finlandista.

Kvaerner Masa-Yardsin tuotantokäytössä Safran Projectilla hallitaan muun muassa Voyager- ja Spirit-risteilijäsarjojen rakennustöiden aikataulu- ja resurssisuunnittelua.

Sopimusta edelsi pilotointijakso, jonka aikana varmistettiin ratkaisun soveltuvuus osaksi Kvaerner Masa-Yardsin laivaprojektien toiminnan suunnitteluprosessia sekä toimittajan kyky vastata tulevaan haasteeseen.

Ratkaisu otetaan tuotantokäyttöön ensi lokakuusta alkaen. Sitä edeltää jo alkanut käyttöönottovaihe. Järjestelmällä tulee olemaan runsaat 200 käyttäjää Helsingin ja Turun telakoilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?