Markku Silénin tilalle - Digitoday - Ilta-Sanomat

Malmberg Suomen Accenturen uudeksi vetäjäksi

Accenturen Suomen toimitusjohtajaksi on nimitettiin perjantaina partneri, varatoimitusjohtaja Juho Malmberg, 40. Hän seuraa tehtävässä Markku Siléniä, joka nostettiin Accenturen pohjoismaisen organisaation huipulle tämän vuoden huhtikuun lopussa.

17.5.2002 13:29

Accenturen Suomen varatoimitusjohtajaksi on nimitetty partneri, Accenturen finanssitoimialaryhmän johtaja Ari Seppälä.

Diplomi-insinööri Juho Malmberg on toiminut yhtiössä 15 vuotta. Hänet nimitettiin Suomen toimiston partneriksi elokuussa 1999.

- Juho Malmbergin panos Accenturen Suomen liiketoiminnan kehittämisessä on ollut merkittävä. Malmberg perusti Suomeen mobiililaboratorion vuonna 1999. Tästä kehittyi Accenture Technology Solutions -osaamiskeskus (ATS) pari vuotta myöhemmin. Tällä hetkellä ATS työllistää yli sata osaajaa, ja sen tekemä työ on merkittävää koko konsernin tuotekehityksessä, Silén kertoo.

Erikoisalana informaatiotekniikka

Malmbergin erikoisaluetta ovat informaatiotalouteen liittyvät kysymykset, tietohallintostrategiat sekä it-arkkitehtuurit. Malmberg on toiminut Helsingin toimiston teknologiajohtajana vastaten teknologiapalveluista ja -kompetenssiryhmästä. Hän on tämän lisäksi toiminut jatkuvasti myös asiakas- ja projektivastuutehtävissä telekommunikaatio- ja kuljetustoimialoilla.

Valmistuttuaan Helsingin Teknillisestä korkeakoulusta Juho Malmberg toimi Vaisala Oy:ssä ohjelmistokehitystehtävissä, minkä jälkeen ensin Accenturen Lontoon toimistossa 1987 - 1989 ja sitten Suomeen perustetussa toimistossa. Malmberg on kolmen pojan isä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?