Integrointiin ja hallintaan - Digitoday - Ilta-Sanomat

Solagem myi toiminnanohjausta Wihurille

Julkaistu: 17.5.2002 6:37

Ohjelmistotalo Solagem Oy on toimittanut InFusion- ja Retail@Hand-ratkaisut Wihuri Oy:lle päivittäistavaroiden myymälä- ja tukkuasiakastoimintojen integrointiin ja hallintaan.

Pda- ja integraatiojärjestelmien pilotti käynnistyi vuoden alussa, ja ensi kesän aikana Sonera Oyj ryhtyy vastaamaan Wihurin sanomaliikenteen hoitamisesta.

Symbol Technologies Oy:n PocketPC-pohjaiset pda-laitteet ja käyttötuen toimittaa TeleRing Oy. Symbol PPT 2800 -pda:t viestivät järjestelmän kanssa laser-viivakoodin ja langattoman wlan- tai gprs-yhteyden välityksellä.

InFusion keskuksena

Järjestelmän älykeskus on InFusion-ohjelmisto, jonka kautta ohjataan kaikki tietoliikenne mukaanlukien pda-sanomaliikenne. Pda- ja kassapäätelaitteet ovat yhteydessä taustajärjestelmien kanssa tavoitteena nopeuttaa tiedonkulkua yli 200 kaupan ja kymmenien tavarantoimittajien välillä.

Jos sanomansiirto keskeytyy tai yhteys katkeaa, järjestelmä raportoi siitä automaattisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä. InFusion tallentaa sanomapolut ja lähettää viestit perille automaattisesti, kun yhteys palautuu.