Marimekko-televisiot julkaistiin

Julkaistu:

Jos televisiosta ei tule enää mitään katsomisen arvoista, asiaa voi kompensoida Marimekon ja Turun tv-tehtaan uusilla televisioilla, jotka ainakin ensinäkemältä hätkähdyttävät.
Turun televisiotehtaan ja Marimekon yhteistyön hedelmät on nyt julkistettu. Marimekon kuoseja on käytetty television kotelossa - ohessa kuvat kahdesta raflaavimmasta mallista, Unikko-kankaan kuosilla koristellusta televisiosta ja Yume-kuosista samaan tapaan käytettynä. Lisäksi saatavilla on hieman hillitympi mustavalkoinen Taiga-kuosi.

Laitteet edustavat tv-tehtaan malliston kärkipäätä ja niissä on käytetty tehtaan aiemmin tänä vuonna esittelemää palamatonta tekniikkaa. Laitteiden hinnat alkavat noin tuhannesta eurosta.

ASA takaisin merkkinä

Lisäksi tehdas julkisti juhlamallin, jossa merkin paikalla koreilee marimekon tunnus. Takapaneelin mallimerkintä paljastaa alkuperän paremmin ylpeillen suomalaisen televisionvalmistuksen perinteillä: siellä lukee ASA. Televisiotehdas on hankkinut takaisin haltuunsa 75 vuotta vanhan ASA-tuotemerkin.


Turun tv-tehdas Oy Ab: Unikko-tvTurun TV-tehtaan ja Marimekon välinen lisenssisopimus käsittää tuotteiden valmistuksen ja jakelun yksinoikeudella Euroopan alueella. Marimekon painokuoseja käytetään TV-vastaanottimien, monitorien ja vastaavien laitteiden designissa.
Niiden suunnittelusta ja tuotekehityksestä vastaa Turun TV-tehdas, jonka perinteet ovat jo 75 vuoden takaa ASA-merkin parista. Marimekko-television takakannesta löytyykin ASA 75 -vuotisjuhlamerkki.

Kommentit

    Näytä lisää