Best Linux vaihtui SOT Linuxiksi

Suomen Ohjelmistotyö Oy:n aiemmin Best Linux -tuotteina markkinoidut tuotteet ovat jatkossa SOT Linux -nimisiä. Yhtiö julkisti maanantaina uuden SOT Linux 2002 -käyttöjärjestelmän ja toimisto-ohjelma SOT Office 2002:n.

22.4.2002 14:19

SOT Linux 2002 on tarkoitettu toimimaan tulevaisuuden internetissä käyttöjärjestelmän IPv6-tuen ansiosta. Ohjelmisto perustuu uuteen LSB -Linux-standardiin.

Siitä on tarjolla kaksi versiota: työasemiin tarkoitettu SOT Linux 2002 Pöytäkone ja järjestelmän ylläpitäjille tarkoitettu SOT Linux 2002 Palvelin.

Kummankin mukana toimitetaan suomenkielinen käyttöopas, graafinen käyttöliittymä ja yhtiön mukaan helppo asennusohjelma. Lisäksi mukana on kokoelma ajureita sekä hyöty- ja viihdeohjelmia. Tuotteisiin sisältyy myös 90 päivän veloitukseton tekninen tukipalvelu.

Tunnistaa windowsin

Toimisto-ohjelmapaketti SOT Office 2002 toimii sekä Linux- että Windows-käyttöjärjestelmällä ja mukana seuraa muun muassa suomenkielinen oikolukuohjelma. Pakettiin kuuluu tekstinkäsittely-, taulukkolaskenta- ja esitystyökalut, ja sillä voi käsitellä esimerkiksi MS Office -ohjelmilla tehtyjä dokumentteja.

Comaq Computer Oy on tuonut markkinoille uuteen SOT Linuxiin ja yhdysvaltalaisen SteelEye Technology Inc:n LifeKeeper-ohjelmistoon perustuvan LifeKeeper Linxux Clusterin, joka on korkean käytettävyyden HA-laitekokoonpano (high availability).

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?