Playboy himoitsee Enronin naisia

Eroottiseen aikakausjournalismiin erikoistunut Playboy aikoo lähikuukausina julkaista teemanumeron "Enronin naiset". Lehti etsii parhaillaan yhtiön naisia kuvauksiin.

Yhdysvaltalaisen kohuyhtiö Enronin palkkalistoille kuuluneita naisia houkutellaan nyt kokeilemaan aivan toisenlaista alaa. Playboy-lehti palkkaisi parhaat sivuilleen eroottisiin kuviin, kertoo Wall Street Journalin online-versio. Naispuolisia Enronin työntekijöitä pyydetään lähettämään Playboylle tuore kokovartalokuva, jossa heidät on kuvattu kaksiosaisessa uimapuvussa. Lisäksi tarvitaan kasvoihin keskittyvä lähikuva.

Valitut kuvataan lähiaikoina Chicagossa tai ehkä myös Houstonissa, jossa Enron toimi, lehti kertoo. Malleille tarjotusta palkkiosta Playboy ei halua puhua. Playboyta on yhdysvaltalaisessa mediajulkisuudessa ehditty jo syyttää mässäilystä yrityksen ikävällä kohtalolla. Lehden edustaja kuitenkin kiistää haastattelussa väitteet ja toteaa Playboyn ymmärtävän, että "Enronin työntekijöiden tilanne on nyt vaikea ja nähdäksemme tämä saattaisi tarjota heille mahdollisuuden tehdä jotain jännittävää ja hauskaa". Enronin naiset -teemalla myytävän Playboyn numeron on suunniteltu ilmestyvän viimeistään puolen vuoden kuluttua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?