Julkiset rahoittajat taustalla - Digitoday - Ilta-Sanomat

Yritys-Suomi auttamaan pk-yrityksiä

Yritys-Suomi-verkkopalvelu avattiin maanantaina osoitteessa www.yrityssuomi.fi. Uuden palvelun taustalla ovat julkiset yritysrahoittajat ja -palveluorganisaatiot, Finnvera Oyj, Finpro, Sitra, Suomen Teollisuussijoitus Oy, Tekes ja TE-keskukset.

11.3.2002 8:17

Sen tarkoituksena on auttaa pk-yrityksiä, yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia löytämään niiden julkisten palveluiden luo, jotka liittyvät yrityksen perustamiseen, kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen.

- Yritys-Suomi on osa laajempaa julkisten yritysrahoittajien ja palveluorganisaatioiden yhteistyötä, jonka tavoitteena on parantaa asiakaspalvelua. Uusi verkkopalvelu tarjoaa yrityksille helpon ja nopean tavan hyödyntää julkisen sektorin tarjoamia moninaisia yritystoiminnan palveluita ja asiantuntemusta, korostaa verkkopalvelun päätoimittaja, ylijohtaja Kalle J. Korhonen kauppa- ja teollisuusministeriöstä.

Ei tarvita ennakkotietoja

Yritys-Suomen sisältö on jaoteltu sekä aihealueittain että yritystoiminnan tilanteiden ja kehitysvaiheiden mukaan. Kävijän ei tarvitse etukäteen tietää, mikä organisaatio minkäkin palvelun tai tuotteen tarjoaa, tai millaisia kokonaisuuksia on tarjolla. Tietoa on helppo hakea omien tarpeiden pohjalta.

Konkreettista tietoa löytyy tällä hetkellä noin sadasta erilaisesta palvelu- tai tuotekokonaisuudesta. Etusivulta voi edetä myös sähköiseen Yrityksen perustajan oppaaseen. Se on verkkojulkaisu, josta löytyvät kätevästi niin ajankohtaiset linkit kuin esitäytetyt yrityksen perustamiseen liittyvät lomakkeetkin.

Yritys-Suomen viestinnällisestä suunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta vastaa Mogul Finland Oy.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?