Alusvaatteisillaan lehdessä - Digitoday - Ilta-Sanomat

BBC toruu lasten tv-suosikkia seksihaastattelusta

Saako televisiossa lapsille esiintyvä nainen jutella seksielämästään lehdessä? Brittilasten suosikki on kuumentanut BBC-pomojen tunteita esiintymällä lehtikuvissa alusvaatteisillaan.

21.2.2002 9:57

BBC:n lastenohjelmista tuttu nainen Dani Behr on kuumentanut brittejä puhumalla Maxim-lehdessä seksikokemuksistaan. Lehtijutun kuvissa Behr oli pukeutunut hyvin kevyesti eli lähinnä mustiin alusvaatteisiin.

MediaGuardianin web-haastattelussa keskiviikkona lukijakysymyksiin vastaillut BBC:n lastenohjelmatuotannon vetäjä Nigel Pickard pitää moista esiintymistä harmillisena ja sopimattomana.

- Meillä on hyvin tiukat ohjeet kaikille, jotka edustavat BBC:n lastenohelmia tai -palvelua, Pickard sanoo.

Brittilasten hyvin tuntema ja nyt ilmeisesti myös heidän isillensä entistä läheisemmäksi tullut Dani Behr kertoi lehtihaastattelussa muun muassa noloimmasta seksikokemuksestaan, joka piirtyi muistoihin, kun isä yllätti tyttären kesken rakastelun. Lisäksi hän teki selkoa muun muassa autossa harjoittamastaan seksiaktista. Muun ohella hän kertoi viihtyvänsä nykyisessä tv-työssään.

BBC:n johto on tehnyt tiettäväksi, että lasten tv-tähden tulee jatkossa pidättäytyä seksipuheista.

Brittien mediajätti BBC lisäsi äskettäin merkittävästi lastenohjelmatarjontaansa avaamalla junioreille kaksi omaa digikanavaa. Niistä CBBC:n alkua kuvataan katsojaosuudeltaan vaatimattomaksi, kun taas alle kouluikäisille suunnattu CBeebies on saanut vauhdikkaamman startin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?