Yhtyneet Kuvalehdet keskittää HP:lle

Yhtyneet Kuvalehdet Oy on päättänyt keskittää työasema- ja kannettavien tietokoneiden hankintansa HP:lle. Tänä vuonna toimitetaan noin 150 työasemaa.

18.2.2002 11:57

Yhtyneet Kuvalehdet on myös hankkinut Hewlett-Packardin korkean käytettävyyden hp surestore Virtual Array (VA) -tallennusjärjestelmän kuvamateriaalinsa tallentamiseen.

Yhtyneet Kuvalehdet on aloittanut digitaalisten valokuvien voimakkaan hyödyntämisen sekä omassa julkaisutoiminnassaan että liiketoiminnassaan. Yritys tallentaa kaikki uudet kuvat digitaalisessa muodossa ja lisäksi digitoidaan olemassa olevaa kuvamateriaalia yli 100 vuoden ajalta. Digitaalisten kuvien tallennus ja käsittely, samoin kuin sähköpostin, isojen tietokantojen sekä laajojen tietomassojen voimakkaasti kasvava käyttö vaativat runsaasti levytilaa.

- Päätimme harpata kerralla järeään järjestelmään, joka palvelisi kasvavia tarpeitamme. Päädyimme HP:n verkotettuun Virtual Arrayhin sen laajennettavuuden, kustannustehokkuuden ja hallittavuuden perusteella, toteaa it-palvelupäällikkö Jouko Tammi Yhtyneet Kuvalehdet Oy:stä.

- Myös laitteiston 24x7 -käytettävyys oli merkittävä valintaperuste. Ratkaisun kaikki kriittiset osat on varmennettu ja häiriötön toiminta taattu.

Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta

Yhtyneiden Kuvalehtien hankkima HP:n Virtual Array on verkotettu san-järjestelmä (Storage Area Network), jonka kokonaiskapasiteetti on 1,8 teratavua. Järjestelmää sanotaan virtuaaliseksi, koska sen mukana tulevien hallintatyökalujen ansiosta levyt voidaan nähdä yhtenä muistikokonaisuutena, joka voidaan osittaa ja allokoida eri sovelluksille kapasiteettitarpeen mukaan.

Eterra toimii Yhtyneiden Kuvalehtien integraatio- ja huoltopartnerina, ja vastaa tallennusjärjestelmän yhteensopivuudesta olemassa olevan laiteympäristön kanssa sekä päivitys-, huolto- ja takuutoiminnoista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?