Asiakkuushallinnassa - Digitoday - Ilta-Sanomat

Accenture ja Sun yhdistävät voimiaan

Accenture ja Sun Microsystems tiivistävät yhteistyöhön auttaakseen yrityksiä webbipohjaisten asiakkuushallintajärjestelmien (Customer Relationship Management, crm hyödyntämisessä.

18.2.2002 9:33

Accenture ja Sun auttavat yrityksiä muuttamaan niiden liiketoimintaa alentamalla crm-järjestelmien toteutuksesta aiheutuvia kokonaiskäyttökustannuksia, riskejä ja nopeuttamalla niiden käyttöönottoa.

Osapuolet kertovat tarjoavansa asiakkaille valmiiksi integroidun ratkaisun, jonka kautta asiakkaan kaikki crm-tarpeet löytyvät yhdestä paikasta. Accenture tarjoaa itse ratkaisun ja Sunin avoimiin standardeihin perustuva arkkitehtuuri varmistaa sen toiminnan. Arkkitehtuuri sisältää palvelimet, tallennusratkaisut, Sunin Open Net Environmentin (Sun ONE) ja teknisen konsultoinnin, koulutuksen ja tuen.

Accenture ja Sun ovat jo toteuttaneet webbipohjaisen crm-ratkaisun Sunin palvelukeskuksissa. Saadun palautteen mukaan ratkaisu tehostaa tuottavuutta, helpottaa asiakkaiden profilointia ja seurantaa. Lisäksi asiakkaiden kyselyt voidaan siirtää entistä tarkemmin oikeille vastaajille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?