HP ja Stonesoft markkinointiyhteistyöhön

Hewlett Packard Oy ja Stonesoft Finland Oy ovat solmineet jälleenmyyntiä tukevan markkinointiyhteistyön, kertovat osapuolet tiedotteessaan.

1.2.2002 10:34

Yritykset tarjoavat jälleenmyyntiin valmiiksi paketoidun korkean käytettävyyden tietoturvaratkaisun, joka sisältää Stonesoftin StoneGate-palomuurin ja HP:n Intel-pohjaisia palvelimia. Yhteistyö sisältää myös yhteisesti järjestettäviä seminaareja ja markkinointitoimenpiteitä.

Kyseessä on kolmikantayhteistyö siten, että HP:n ja Stonesoftin yhteinen logistiikkapartneri Scribona Solutions toimii lisäarvopalvelut tuottavanatukkurina. Scribona esiasentaa ohjelmistot ja integroi kokonaisuuden yhteentoimivaksi ja helposti käyttöön otettavaksi valmisratkaisuksi.Tukipalvelut asiakkaalle toimittaa auktorisoitu jälleenmyyjä tai Scribona.

- Tietoturvalliset ja korkean käytettävyyden ratkaisut ovat vahvasti mukana HP:n strategiassa. Yhteistyö Stonesoftin kanssa tukee kaikilta osiltaan HP:n strategiaa ja vahvistaa HP:n asemia palvelinmarkkinoilla. Nyt kehitetyssä yhteistyössä Stonesoftin kanssa yhdistyvät luontevasti sekä tietoturva ja korkea käytettävyys, että palvelinratkaisun helppo käyttöönotto, sanoo Hewlett-Packard Oy:n markkinointijohtaja Kristian Järnefelt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?