HP uudisti tehotyöasemaperheensä

HP julkisti maanantaina uudistetun työasemamallistonsa, joka tarjoaa yrityksen mielestä markkinoiden laajimman tuotevalikoiman. Samalla HP esitteli uuden edullisten, henkilökohtaisten työasemien valikoimansa.

HP:n mukaan kilpailukykyisesti hinnoitellut Intel Pentium 4 ja Intel Xeon -pohjaiset työasemat tuovat suorituskykyä ja ohjelmistotukea erilaisiin prosessointivoimaa vaativiin kohteisiin, kuten taloushallintoon, cad-suunnitteluun ja digitaalisten aineistojen käsittelyyn.

HP:n ja sen laajan kumppaniverkoston kautta saatavilla olevat työasemat, HP Tehotyöasema xw4000, xw5000, xw6000 ja xw8000 tukevat Windows 2000 Professional, Windows XP Professional ja Linux-käyttöjärjestelmiä.

HP on myös vahvistanut sitoutumistaan PA-RISC-arkkitehtuurin kehittämiseen esittelemällä kaksi uutta teknistä työasemaa -prosessointivoimaa tarjoavat HP Tehotyöasemat c3750 ja j6750 sisältävät HP-UX:llä toimivan tehokkaan PA-8700+-suorittimen.

Lisäksi HP julkisti neljä uutta näyttöä, jotka sisältävät muun muassa 20-tuumaisen, ammattilaisille suunnatun litteän paneelinäytön.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?