Teamware hyödyntämään Republican tuotteita

Xml-pohjaiseen tiedonkäsittelyyn erikoistunut Republica Oy ja vuorovaikutteisten intra-, extra- ja Internet-ratkaisuiden kehittäjä Teamware Group Oy ovat solmineet sopimuksen, jonka perusteella Teamware voi hyödyntää Republican tuotteita ja ratkaisuja omille asiakkailleen toteuttamissaan projekteissa.

22.1.2002 14:13

Yhteistyö käsittää osapuolien mukaan myös Republican osallistumisen projektien myyntiin ja toteutukseen. Republican ja Teamwaren yhteistyö on jo alkanut konkreettisesti, sillä ensimmäinen yhteinen projekti on käynnistynyt. Yhteistyö tulee myös jatkumaan useiden yhteisprojektien kautta. - Republican kanssa solmimamme sopimuksen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme oman Teamware Pl@za- ja Teamware Office -ratkaisujemme lisäksi X-Fetch-teknologiaan pohjautuvan monikanavajulkaisujärjestelmän. Näin asiakkaamme saavat käyttöönsä kokonaisratkaisun, jossa on intra-, extra- ja Internet-palvelualusta yhdessä monikanavajulkaisujärjestelmän kanssa, kertoo Vice President Markku Rouhiainen Teamware Group Oy:stä.

- Yritykset ja yhteisöt alkavat tänä päivänä enenevässä määrin vaatia xml:ää dokumenttiensa peruskieleksi ja voimmekin nyt tarjota asiakkaillemme tämän yhteistyön kautta entistä vahvempaa XML-alueen tuntemusta. XML mahdollistaa dokumenttien aiempaa tehokkaamman käytön ja jakelun organisaatioiden sisällä sekä kommunikoinnin eri kumppaneiden ja heidän järjestelmiensä kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?