Sähköistä liiketoimintaa - Digitoday - Ilta-Sanomat

Accenture nojaa BEA:n ohjelmistoon

Accenture on julkistanut uuden Java-standardeihin pohjautuvan sovelluskehikon, jolla on tarkoitus nopeuttaa e-bisnesjärjestelmien rakentamista. Sovelluskehikko on rakennettu BEA Systemsin sähköisen liiketoiminnan ohjelmistoympäristöön.

21.1.2002 10:49

Yhteistyön tavoitteena on osapuolien mukaan saada sähköisen liiketoiminnan e-bisnessovellukset nopeammin tuotantoon ja pienentää järjestelmäkehityksen kustannuksia.

Accenturen sovelluskehikko, General and Reusable Netcentric Delivery Solution (grnds), pitää sisällään työkaluja ja käytännön suunnittelumalleja e-bisnes-sovellusten nopeaan toteuttamiseen.

Grnds on avoimeen lähdekoodiin ja J2EE (Java 2 Enterprise Edition) -standardiin pohjautuva arkkitehtuuri järjestelmäintegraatioon sekä portaalien, asiakkuudenhallinnan ja mobiilin kaupankäynnin ratkaisujen toteuttamiseen. Se tukee BEA WebLogic E-Business -ohjelmistoalustaan kuuluvia portaali-, integraatio- ja sovelluspalvelimia.

- Grdns pohjautuu verkkokeskeisissä sovellushankkeissa eri toimialoilla saatuihin kokemuksiin. Räätälöidyissä asiakasprojekteissa tehdään varsinaisen sovelluksen lisäksi paljon kaikille projekteille yhteisiä ohjelmiston peruspalveluja sekä toimintavarmuutta lisääviä osia, kertoo Jouni Peltonen Accenture Technology Solutions -yksiköstä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?