Suora turvautuu Teamwareen

Ammattiliitto Suora on valinnut Teamwaren toteuttamaan vuorovaikutteisen intra-, extra- ja Internet-palvelunsa. Päätös on linjassa pohjoismaisen rahoitus- ja vakuutusalan kattojärjestön (Nordiska Finansanställdas Union, NFU) ratkaisun kanssa.

11.12.2001 15:46

Myös NFU:n uusi verkkopalvelu rakennetaan Teamware Pl@za® -alustalle.

Ammattiliitto Suora on pankki- ja rahoitusalan sekä sosiaalivakuutustoiminnassa ja rahapelien sekä alkoholikaupan parissa työskentelevien etujärjestö, jossa on noin 36.000 jäsentä. Verkkopalvelun uudistaminen on osa liiton laajaa kehittämisprojektia, joka tähtää jäsenpalvelun parantamiseen ja liiton imagonkohentamiseen.

- Vuorovaikutteisen verkkopalvelun myötä pyrimme tehostamaan toimintojamme reaaliaikaistamalla ja kaksisuuntaistamalla tiedonvälitystämme sekä avaamalla sähköisiä työtiloja eri päättäjäryhmillemme, sanoo Suoran tietotekniikan kehittämisestä vastaava tutkimusihteeri Seppo Siika-aho.

Jatkossa mm. ilmoittautumiset liiton tapahtumiin ja jäsenkyselyt hoidetaan verkon kautta. Suunnitelmissa on myös jäsenrekisterin kytkeminen osaksi kokonaisratkaisua. Sivuston päivitys hajautetaan eri puolille organisaatiota.

Teamware on rakentanut vastaavan järjestelmän Ruotsin rahoitusalan ammattiliitolle, Finansförbundetille. Nyt myös pohjoismainen pankki-, rahoitus- ja vakuutusalan kattojärjestö NFU on päättänyt toteuttaa verkkopalvelunsa Teamware Pl@za -alustalle. Tuomalla verkkopalvelut samaan rakenteeseen kansalliset liitot pystyvät kommunikoimaan ja toimimaan yhdessä entistä tehokkaammin.

- Pohjoismaisten rahoitusmarkkinoiden voimakas integroituminen viime vuosien aikana on lisännyt alan järjestöjen yhteistyötarvetta. NFU:n tehtävänä on valvoa jäsenliittojensa intressejä ja luoda mahdollisimman hyvät toimintaedellytykset pohjoismaiselle yhteistyölle", sanoo pääsihteeri Jan-Erik Lidström NFU:sta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?