Dell valitsi Red Hatin tehdasasennuksiin

Dell ilmoittaa tarjoavansa Red Hat Linux 7.2 -käyttöjärjestelmän valmiiksi tehdasasennettuna Precision -tehotyöasemiin ja PowerEdge(tm) -palvelimiin. Vaihtoehtona on myös maanantaina julkistettu PowerEdge 1500SC -palvelin.

19.11.2001 11:11

Red Hat Linux 7.2 on saatavilla Dellin palvelimiin heti ja tulee saataville tehotyöasemiin myöhemmin tänä vuonna.

Dell tarjoaa asiakkaille, jotka käyttävät Red Hat Linux tai jotain muuta Linux-jakelua, Custom Factory Integration -palvelua, jossa ohjelma asennetaan Dellin OptiPlex-pöytätietokoneelle tai Dell Latitude -kannettavalle asiakkaan omalta Linux-medialta.

Delliltä hankittuun tehdasasennettuun Red Hat Linuxiin kuuluu 60 päivän Red Hat Web -pohjainen tuki asennuksille, puhelintuki kahdelle ongelmatapaukselle sekä 180 päivän Red Hat Network -ohjelmisto, joka hälyttää virhetilanteissa ja pitää huolta RPM-päivityksistä.

Uusi palvelin

Uusi PowerEdge 1500SC -palvelimen on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille sekä suuryritysten osastoille ja työryhmille.

Kahdella suorittimella varustettu PowerEdge 1500SC tarjoaa yrityskäyttäjille palvelimen sähköpostin ja web-palvelujen käyttöön sekä tiedostojen jakamiseen. Tämä palvelin on ensimmäinen Dellin PowerEdge SC -tuoteperheessä, joka tarjoaa 1.13 gigahertsin Intel Pentium III -suorinta tukevan ServerWorks HE-SL -piirisarjan.

Palvelimen emolevylle on integroitu Intelin PRO/1000 XT -verkkokortti, joka mahdollistaa Dellin mukaan yli yhden miljardin bitin datasiirron sekunnissa tavallisia kuparikaapeleita käyttämällä. PowerEdge 1500SC:ssä on vakiona ecc-muisti, ja siihen voidaan asentaa maksimissaan 6 helposti kytkettävää Hot-Plug -kiintolevyä. Järjestelmään on saatavilla optiona vikasietoinen virtalähde.

PowerEdge 1500SC:n veroton hinta on ilman käyttöjärjestelmää alkaen 9 454 markkaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?