Sybasen ja HP:n yhteistyö syvenee Suomessa

Mobiili- ja Internet-ratkaisujen kehittäjä Sybase Finland on liittynyt mukaan HP mobile e-services bazaar -toimintaan, joka on uusien mobiiliteknologioiden innovaatiokeskus.

Toiminta on lähtenyt liikkeelle Suomesta vuonna 1999.

Basaari toimii uusien mobiilien sähköisten palvelujen kehittämisen katalyyttinä. Toiminta tarjoaa siihen liittyneille kumppaneille ympäristön, jonka avulla ne voivat luoda uusia ideoita, strategioita ja teknologioita. Basaarin aluekeskukset sijaitsevat Helsingissä, Singaporessa, Tokiossa ja Piilaaksossa.

- Sybasen ja Hewlett-Packardin maailmanlaajuinen yhteistyö kriittisissä operatiivisissa järjestelmissä ja vaativissa tietovarastointiratkaisuissa on jo perinne. Yhteistyömme laajentuminen basaarin myötä myös mobiiliratkaisujen kokonaistarjontaan on meille Suomessa erityisen suuri ilonaihe, koska edustamme molemmat alan innovatiivisinta tarjontaa, sanoo Sybase Finlandin toimitusjohtaja Matti Rantanen.

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Sybasen jäseneksi mobile e-services bazaar -ohjelmaan. Sybasen kevyttietokannat kiinnostavat varmasti muita basaarin jäseniä. Tulemme varmasti näkemään paljon uusia innovatiivisia mobiilipalveluja, jotka hyödyntävät tätä teknologiaa, toteaa johtaja Nectari Charitakis, Mobile E-Services Bazaar, EMEA.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?