Monivuotinen sopimus - Digitoday - Ilta-Sanomat

Novolle käytettävyyttä BMC:ltä

Tietojärjestelmien hallintaohjelmistojen ratkaisutoimittaja BMC Software Oy ja tietotekniikan palveluyritys Novo Group Oyj ovat tehneet monivuotisen sopimuksen.

8.10.2001 11:48

Sopimuksen mukaan BMC Software toimittaa PATROL Perform Predict -, CONTROL-M- ja CONTROL-SA-käytettävyysohjelmistot ylläpitopalveluineen Novo Groupille. Toimituskaupan myötä Novo Group täydentää asiakkaiden sovellus- ja tietokantapalvelinten käytettävyyttä varmistavaa järjestelmänhallintapalvelua.

BMC Softwaren käytettävyysohjelmistojen avulla Novo Groupin Infraratkaisut-divisioonan käytettävyyspalvelut-yksikkö hallinnoi keskitetysti asiakkaiden sovellus- ja tietokantapalvelinten sekä toiminnanohjausjärjestelmien jatkuvaa käytettävyyttä, suorituskykyä ja palautettavuutta yhdestä valvontapaikasta.

- BMC Softwaren ja IBM Tivolin käytettävyysratkaisujen avulla pystymme tyydyttämään lukuisten asiakkaidemme tietojärjestelmien hallinta- ja valvontatarpeita. Valitsimme BMC Softwaren käytettävyysohjelmistot, koska halusimme laajentaa Novon käytettävyyspalvelut-yksikön tuotevalikoimaa ja turvata asiakkaidemme tietoa tehokkaasti eri alusta- ja ohjelmistoympäristöissä., selvittää Novo Group Oyj:n Infraratkaisut-divisioonan osastopäällikkö Veikko Erämo.

- Käytettävyysohjelmistojen toimituskauppa TietoEnator Oyj:lle joulukuussa 2000 ja toimituskauppa Novo Group Oyj:lle osoittavat selvästi, että Pohjoismaiden suurimmat tietotekniikan palveluyritykset tunnustavat BMC Softwaren keskitetyn hallintalinjauksen, sanoo BMC Software Oy:n toimitusjohtaja Sakari Haapaniemi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?