Modirum ja Alma kehittivät mainosselaimen

Modirum Oy ja Alma Media Oy ovat yhteistyössä kehittäneet digitaali-televisioon interaktiivisen mainonnan infrastruktuuria ja mainosselaimen, joiden avulla mainostajat voivat helposti liittää mainosfilmeihin interaktiivisia osioita.

Tavoitteena on ollut kehittää ja tarjota mainostajille valmiita työkaluja, jotka helpottavat interaktiivisten mainosten tekemistä ja tukevat kaupankäyntiä digitaalisessa televisiossa. Mainosselain tarjoaa yrityksille valmiit komponentit lisäinformaation esittämiseen, yhteydenottoihin, profiilitietojen hallintaan sekä aina ostamiseen ja maksamiseen saakka.

Mainoksen toteuttamisessa ei tarvita ohjelmointia vaan tuotantoyhtiö voi heti keskittyä ydinosaamiseensa - sisältöön.Interaktiivisen mainoksen katsoja havaitsee i -merkistä, joka ilmestyy mainoksen alareunaan. Kaukosäätimen avulla he voivat siirtyä mainosfilmistä selaamaan lisäinformaatiota tai lähettämään palautetta. Samanaikaisesti katsojalla on mahdollisuus jatkaa televisiokuvan seurantaa, sillä ohjelma jatkuu omassa ikkunassaan televisioruudulla.

Mainosselaimeen voidaan jatkossa liittää kuluttajan mielenkiintoprofiilit sekä valmis tuki maksamiseen ja toimitustietojen välittämiseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?