Windows-versio Teamware Pl@zasta

Fujitsun suomalainen tytäryhtiö Teamware Group on tuonut markkinoille Windows 2000 -palvelinympäristöön tarkoitetun version Teamware Pl@za -tuotteestaan. Aiemmin Pl@za on toiminut ainostaan Solaris-ympäristössä.

13.8.2001 10:42

Teamware Pl@za on joukko valmiita Internet-palveluja, jotka on integroitu Java-pohjaiseen sovellusalustaan. Sitä käytetään uuden sukupolven,vuorovaikutteisten verkkosivujen luomiseen. Windows-ympäristöön räätälöity tuoteversio vastaa pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

-Windows-version myötä pystymme tarjoamaan kustannustehokkaan ratkaisun myös perinteisesti NT-ympäristössä toimineille pk-yrityksille, sanoo Teamware Pl@zan tuotepäällikkö Eija Suikola.

-Uusi sovellus sopii pk-yrityksille, jotka haluavat hallinnoida Teamware Pl@za -järjestelmäänsä omalta palvelimeltaan käsin. Ratkaisua tarjotaan edelleen myös asp-palveluna asiakkaille, jotka eivät halua hankkia/ylläpitää omaa palvelinta.

Solaris on myös jatkossa Teamware Pl@zan pääasiallinen palvelinympäristö, sillä se soveltuu Windowsia paremmin suurten järjestelmien pyörittämiseen, arvioidaan Teamware Groupissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?