Pohjoismaissa - Digitoday - Ilta-Sanomat

IFS ja Telia toimittamaan ASP-palveluja

Julkaistu: 14.2.2001 14:21

IFS ja Telia ovat tehneet yhteistyösopimuksen ASP-palvelujen kehittämisestä ja toimittamisesta Pohjoismaissa.

Kaksikon aikomuksena on tarjota pienille ja keskisuurille yrityksille mahdollisuus käyttää kehittyneitä liiketoimintasovelluksia ilman suuria investointeja omiin ratkaisuihin.

- IFS ja Telia ovat kehittäneet yhdessä pk-yrityksille tarkoitettuja liiketoimintasovelluspaketteja, joiden käyttöönotto sujuu nopeasti. Ratkaisu on tulevaisuuden kannalta turvallinen ja varma valinta, ja asiakkaat voivat standardisoinnin ansiosta tilata ainoastaan haluamansa palvelut. Ratkaisulla vältetään hankinnoista, asennuksista, päivityksistä, käytöstä, huollosta ja lisähenkilöstöstä aiheutuva työ, kerrtotaan yritysten tiedotteessa.

IFS:n liiketoimintasovellus sisältää yli 50 Web-pohjaista komponenttia, jotka tehostavat yritysten toimintaa. Liiketoimintajärjestelmien lisäksi IFS:llä on kokemusta ASP-palveluista oman ulkoistamisyrityksensä kautta.

Telialla puolestaan on kokemusta Internet-palvelujen toimittamisesta sekä verkko- ja turvaratkaisuista. Yhdessä yritykset pystyvät tarjoamaan pk-yrityksille sellaisen it-tuen, johon vain suuryrityksillä on aiemmin ollut mahdollisuus.

- Yhteistyö takaa IFS:lle hyvän aseman nopeasti kasvavilla ASP-markkinoilla, sanoo IFS Swedenin markkinointijohtaja Lena Richter.