Nixu ja Solagem yhteistyöhön

Nixu Oy:n kehittämä langaton tilaus- ja inventointijärjestelmä Origator integroidaan kiinteäksi osaksi Solagem Oy:n eEngine-ratkaisua. Nixu ja Solagem ovat allekirjoittivaneet asiasta yhteistyösopimuksen.

14.2.2001 13:03

Nixun Origator on yritysten käyttöön kehitetty langaton päätelaitesovellus, jonka avulla esimerkiksi tukkukaupat sekä suuret ja keskisuuret kauppaketjut voivat hallita tilaus- ja inventointitoimintojaan.

Solagemin eEngine on päätelaitteista riippumaton sähköisen liiketoiminnan portaaliratkaisu, joka sisältää välineet käyttäjätietojen hallintaan, palveluiden profilointiin sekä hallittuun tiedonsiirtoon portaalin eri operatiivis-ten järjestelmien välillä.

Origatorin integrointi eEngine-järjestelmään mahdollistaa yritysten tilaus-ja inventointitietojen siirtämisen tietoverkossa langattomasti ja nopeasti. Origatorilla tuotteiden viivakoodeista kerätyt tiedot siirtyvät suoraan yrityksen operatiivisiin järjestelmiin, joissa tietoja jalostetaan yrityksen muiden toimintojen käyttöön. Tämä nopeuttaa yritysten ydintoimintojen hallintaa huomattavasti, koska esimerkiksi tilaus-, varasto-, tuotanto- ja laskutustietojen käsittelyyn kuluu entistä vähemmän aikaa.

- Yhteistyösopimus tarjoaa Nixulle mahdollisuuden laajentaa mobiililiiketoimintaansa uudelle alueelle. Sopimuksen ansiosta Nixu voi tarjota uuden sovelluksen uudelle asiakassegmentille kaupan alalla", sanoo Nixun myynti- ja markkinointijohtaja Kari Aarvala.

- Nixun Origator-tuotteen ansiosta Solagem laajentaa mobiiliratkaisujen tarjontaa myös PDA-laitteisiin. Sopimuksen myötä Solagem voi tarjota nykyisille asiakkailleen vaihtoehtoisia mobiilitilausjärjestelmiä", sanoo Solagemin Mobile Solutions- yksikön johtaja Juha Sihvonen.

Nixu ja Solagem tavoittelevat johtavaa markkina-asemaa langattomien tilaus- ja inventointijärjestelmien toimittajana Suomessa. Päämääränä on laajentaa järjestelmien myyntiä myöhemmin myös kansainvälisille markkinoille.

Nixu Oy on vuonna 1988 perustettu suomalainen tietotekniikka-alan yritys, joka kehittää, rakentaa ja myy mobiili-internet- ja tietoturvateknologiaan perustuvia ratkaisuja. Henkilöstön määrä on yli 80. Asiakkaita ovat muun muassa teletekniikka-, media- ja rahoitusalan yritykset, kuten Alma Media, Barclays Bank, Nokia, Sonera ja Fortum.

Solagem Oy on vuonna 1989 perustettu ohjelmistotalo, joka kehittää ja toimittaa mobiilin ja sähköisen liiketoiminnan bisness-kriittisiä ratkaisuja. Solagemin tietolähde- ja päätelaiteriippumattomien ohjelmistojen perustana on pitkäaikainen kehitystyö ja kokemus yritysten operatiivisista järjestelmistä. Solagemin asiakkaita ovat muun muassa Fujitsu Siemens Computers, Benefon ja Kemira Agro.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?