Nedecon joutunut irtisanomaan

Nettikonsultti Nedecon on joutunut irtisanomaan henkilökuntaansa. Lokakuun alusta Nedeconin henkilöstömäärä on vähentynyt 25 henkilöllä. Väen väheneminen on merkittävä, yli 12 prosenttia henkilömäärästä.

1.12.2000 11:35

Irtisanomiset ovat kohdistuneet Aasiaan, jonka viisikymmenhenkisestä väestä lähtöpassit on saanut kaksitoista henkilöä. Aasiaan Nedecon palkkasi kesällä ihmisiä, mutta syksyllä huomattiin, että henkilöstön rakenne ei sopinut Nedeconin strategiaan.

Suomessa ei ole irtisanottu, mutta uudelleenjärjestelyjen seurauksena kaikille ei ole ollut tarjota entisenlaista työtä, joten henkilökuntaa on irtisanoutunut oma-aloitteisesti.

- Nedeconilla on suunnitelma koko konsernin kääntämiseksi kannattavaksi. Osana suunnitelmaa olemme mukauttaneet henkilöstörakennettamme vastaamaan kasvustrategiaamme, muotoilee toimitusjohtaja Jesse Jokinen.

- Olemme uudelleenorganisoineet henkilöitä hallinnosta asiakastyöhön. Nyt organisoinnit on tehty, vakuuttaa Nedeconin viestintäjohtaja Kirsi Lindroth. []Karo Hämäläinen on Arvopaperi-lehden (http://www.arvopaperi.fi/) toimittaja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?