Digitoday

Sofor tarjoaa WAP-sovellusta Lotus Domino -ympäristöön

Julkaistu:

Suomalainen Sofor Oy esittelee Lotus Domino WAP-sovelluksensa Cebit 2000 -messuilla. Sovellus tuo yrityksen tietojärjestelmistä määritellyt tiedot WAP-päätelaitteeseen.

Yhtiön mukaan maailmassa on tällä hetkellä toiminnassa 56 miljoonaa Lotus Domino -asennusta, joihin Soforin ratkaisu sopii. Suomessa vastaavia järjestelmiä on käytössä 450 000 kappaletta. Sofor uskoo, ettei markkinoilla ole toistaiseksi kilpailijaa heidän tuotteelleen.

Yhtiön toimitusjohtajan Jukka-Pekka Sorviston (kuvassa) mukaan nopeimmin muuttuvat tuottaviksi ne WAP-investoinnit, jotka liittyvät yritysten intranet ja ekstranet-järjestelmiin.

Soforin sovellus on otettavissa käyttöön nykyisillä datapuheluihin perustuvilla yhteyksillä sekä loppuvuodesta GPRS-verkoilla. Tuotteen jakelu alkaa maaliskuussa. Sofor ei rakenna itselleen jakeluorganisaatiota vaan hakee jakeluteitä yhteistyön kautta.

Sofor Oy on kotimainen pääosin Lotus Domino ympäristöön keskittyvä ohjelmistotoimittaja. Yrityksessä on yli 80 työntekijää ja budjetoitu liikevaihto kuluvalle tilikaudelle on 41 miljoonaa markkaa.

Kommentit

    Näytä lisää