Digitoday

IPhonen iOS10-päivitys aiheutti ongelmia: Muista tämä varokeino ennen kuin päivität

Julkaistu:

IPhone
Uuden käyttöjärjestelmän päivitys on keskeytynyt virheilmoitukseen ja jumiuttanut puhelimia. Applen mukaan ongelma on jo ratkaistu.
Apple on alkanut jakaa uutta iOS10-käyttöjärjestelmäänsä kuluttajien iPhone-puhelimiin. Päivitys on aiheuttanut ongelmia useisiin iPhone-puhelimiin.

Monilla päivitys katkesi virheilmoitukseen, jossa neuvottiin liittämään päivitettävä iPhone tai iPad tietokoneeseen ja iTunes-ohjelmaan. The Verge -verkkolehdelle toimittamansa vastauksen mukaan Applella oli päivitysjärjestelmässä lyhytkestoinen ongelma, joka vaikutti muutamiin käyttäjiin ensimmäisten tuntien aikana päivityksen julkaisusta. Ongelma on kuitenkin Applen mukaan jo ratkaistu, ja yhtiö pahoittelee ongelmia.

Jumiutumisen varalta Apple on julkistanut toimintaohjeet englanninkielisillä tukisivuillaan. Käyttäjiä neuvotaan laittamaan puhelimensa recovery- eli palautustilaan painamalla yhtä aikaa koti- ja virtanäppäintä vähintään 10 sekuntia.

Jonkin ajan kuluttua näytöllä näkyy Applen logo, mutta näppäimistä ei saa vieläkään päästää irti. Sormet saa nostaa näppäimiltä vasta, kun näytöllä näkyy liitäntäkaapelin kuva sekä iTunesin logo. Puhelin on tällöin palautustilassa. Tämän jälkeen iPhone on liitettävä tietokoneeseen, jossa on iTunes-ohjelma.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ennen iPhonen päivittämistä kannattaa kuitenkin muistaa varotoimena tehdä puhelimen sisällöstä varmuuskopio. Jos päivityksessä tulee ongelmia, puhelimen sisällön voi palauttaa aiemmasta varmuuskopiosta. Apple opastaa varmuuskopioinnin tekoon myös suomenkielisillä tukisivuillaan.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Raju Temptation Island -kohtaus järkyttää somessa – oliko tämä paljastus pariskunnan yksityiselämästä liikaa?

  2. 2

   Monen kammoksuma muotivillitys saapui myös uikkarityyliin – tätä ei ole totuttu rannalla näkemään

  3. 3

   Katja Ståhl purskahtaa Selviytyjissä lohduttomaan itkuun – kirje kotoa tuottaa karvaan pettymyksen: ”V***ttaa ihan sairaasti”

  4. 4

   Joutui ahdinkoon Nooralotta Nezirin lähdettyä – menetti lisäksi työpaikkansa: ”Hyvä, kun on pystynyt syömään”

  5. 5

   Blogi: Janni Hussi osti leipää tuntemattomalle naiselle – kauppareissu sai yllättäen härskin käänteen: ”Tuli hyväksikäytetty olo”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   EVS: Tämän takia Jenni Vartiainen ei käy enää uimahalleissa

  2. 2

   Harkimo on perustamassa uutta yhdistystä: Liike Nyt ry:n tiedoista paljastuu kiinnostava nimi

  3. 3

   Blogi: Janni Hussi osti leipää tuntemattomalle naiselle – kauppareissu sai yllättäen härskin käänteen: ”Tuli hyväksikäytetty olo”

  4. 4

   Isoisä ja aikuinen lapsenlapsi harrastivat yhteisymmärryksessä seksiä – harvinainen rikostuomio

  5. 5

   Testaa yleistietoasi! Tee 20 kysymyksen IS:n huhtikuun pubivisa

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Katariina sai selville hirvittävän totuuden omasta pojastaan vasta, kun poika kuoli yllättäen 23-vuotiaana

  2. 2

   Koulussa huomattiin, ettei 10-vuotias osannut lukea eikä kirjoittaa – taustalta paljastui vanhempien järkyttävä salaisuus

  3. 3

   Nuori nainen työskenteli Lidlissä osa-aikaisena myyjänä – jakoi Instagramissa kuvia järjettömän ylellisestä elämästään: Poliisi sai rysän päältä kiinni

  4. 4

   Tuomas Enbuske nosti esiin mielettömän porsaanreiän suomalaisessa Haluatko miljonääriksi? -visassa – oljenkorsi voikin olla järjettömän hyödyllinen

  5. 5

   Sara Forsberg lihoi 22 kiloa – sulkeutui kotiinsa ahmimaan pizzaa: ”Kaikki ympärilläni romahti”

  6. Näytä lisää