Tässä lopputulos: iPhone 6s päätyi veden alle, uuniin, taivutuspenkkiin ja kymmenen kertaa katuun

rac

Julkaistu:

Puhelinkuritus
Puhelintestaaja SquareTrade teki uusille iPhone 6s -malleille ja Samsung Galaxy Note 5:lle kuritustestit.
Apple joutui viime vuonna bendgateksi kutsutun kohun keskelle iPhone 6 -julkaisun yhteydessä, kun kävi ilmi, että jotkut isokokoisista Plus-malleista taipuivat käyttäjiensä taskussa.

Yhtiö kommentoi ongelman olevan marginaalinen, ja koskevan hyvin pientä osaa puhelimista. Tällä on kuitenkin varmasti ollut vaikutusta nyt kauppoihin tulleiden iPhone 6S -mallien suunnittelussa.

Puhelimia testaava SquareTrade otti testiin uudet iPhone 6s:n ja 6s Plusin sekä Samsung Galaxy Note 5:n. Laitteita testattiin pudottamalla, upottamalla, taivuttamalla ja lämpötiloissa -18 ja +43 asteen välillä.

Vaikka testitulosten perusteella laitevalmistajat ovat parantaneetkin edellisestä sukupolvesta, puhelimen pudottaminen on edelleen ongelma. Uudetkin älypuhelimet ovat yhä erittäin vaurioalttiita pudottamiselle.

Tämä on todellinen ongelma etenkin iPhone-käyttäjille, sillä Apple rahastaa asiakkaitaan puhelimen huollosta varsin rasvaisesti, kertoo Helsingin Sanomat.

Apple kieltäytyy muun muassa myymästä varaosia riippumattomille huoltoliikkeille toisin kuten monet muut puhelinvalmistajat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt