Suomalaiset YouTube-tähdet valtasivat Hartwall Areenan – Tubeconiin osallistui yli 5000 nuorta fania

rac

Julkaistu:

TUBECON
Yli sadan suomalaisen YouTube-tekijän järjestämä tapahtuma Tubecon keräsi tänään Hartwall Areenalle yli 5000 innokasta fania. Tapahtuma oli ensimmäinen laatuaan Suomessa.
Tänään Suomessa koettiin täysin uudenlainen ilmiö, kun Hartwall Areena täyttyi tuhansista faneista, jotka halusivat tavata lempi-tubettajiaan.

Päivä oli myös YouTube-tähdille jännittävä, sillä samankaltaista tapahtumaa ei koskaan Suomessa ole ennen järjestetty.

Tubecon-tapahtumaan oli järjestetty koko päiväksi ohjelmaa. Esimerkiksi ”meet & greet”-pisteillä oli mahdollisuus tavata lempi-tubettajia ja päälavalla nähtiin eri esiintyjiä, kuten Robin, Kasmir, TCT ja Musta Barbaari. Illansuussa järjestettiin myös Tube Awards, jossa palkittiin tubettajia eri kategorioista, kuten Vuoden viihdyttäjä ja Vuoden tulokas. Tapahtumassa nähtiin myös ulkomaalaisia tähtiä Iso-Britanniasta ja Ruotsista.

Suomen yksi suosituin videobloggaaja Eetu Pesonen kertoi ISTV:lle tunnelmiaan juuri tapahtuman alkuvaiheessa tänään päivällä. Pesosen YouTube-kanavalla Eeddspeaksillä on tällä hetkellä 144 756 tilaajaa ja täten hän on Smoukahontaksen jälkeen Suomen tilatuin videobloggaaja.

Mistä idea Tubeconiin oikein lähti?

Pesonen kertoo, että viime vuonna Tampereen torilla järjestettyyn fanitapaamiseen saapui yli 1000 ihmistä, joka yllätti kaikki odotukset. Tori oli tällöin ”kaaoksen vallassa”.

- Silloin tajusimme, että faneille tarvitaan enemmän tilaa. Tarvittaisiin jokin sellainen paikka, joka olisi siisti, kaikki olisi kontrolloitua ja sinne olisi järjestetty jotakin ohjelmaa, kertoo Pesonen.

Tapahtuma on saamassa jo jatkoa. Tubecon 2015 järjestetään elokuun 15. päivänä.

Katso videolta, minkälainen tunnelma oli Suomen ensimmäisessä Tubecon-tapahtumassa!

ISTV julkaisee ensi viikon ajan eri YouTube-tähtien sekä paikalla olleiden julkkisten haastatteluja. Pysy mukana!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt