Näin Nokia esitteli Suomea miljoonille silmäpareille - katso kuvat

Julkaistu:

Nokian Lumia 920-puhelimen ominaisuuksia esiteltiin Helsinki-kuvien siivittämänä.
Nokia muisti Suomea yltäkylläisesti puhelimiensa julkaisutilaisuudessa.

Tilaisuudessa esiteltiin kattavasti Lumia 920-puhelimen valo- ja videokuvausominaisuuksia. Esimerkkinä kuvattavista maisemista saivat toimia erilaiset katunäkymät Helsingistä.

Helsinkiä nähtiin erityisesti, kun yhtiön älypuhelinyksikön vastaava johtaja Jo Harlow esitteli puhelimen uutta pure view-ominaisuutta.


Harlow'n takana vaihtuivat kuvat öisestä Helsingistä. Kuvia esiteltiin varsinkin Mannerheimintien ja Kaivokadun risteyksestä.


Harlow puhui kuvien aikana siitä, kuinka hämärässä kuvaaminen ilman salamaa tekee yleensä kuvista suttuisia pitkän valotusajan takia. Hänen mukaansa uuden Lumian ominaisuudet korjaavat tämän ongelman.


Suomi tuli myös esille Nokian Lumia-puhelinten tuotesuunnittelusta vastaavan johtajan Kevin Shieldsin puheen aikana. Shields havainnollisti punaisten hanskojen avulla, kuinka Lumia 920:n kosketusnäyttö toimii myös hanskojen kanssa.


- Ominaisuus on kätevä, jos tykkää talviurheilusta, tai elää Helsingissä, siellä, missä kylmä sää ja hanskat ovat osa jokapäiväistä elämää. Jos otat hiihtolenkillä hanskat pois soittaakseesi kaverillesi takaisin, voit vaikka menettää käden, jos teet niin Suomessa, Shields vitsaili.

Shields myös käytti saamelaispukuja matkamuistomyymälän edustalla esittävää kuvaa näyttääkseen, kuinka kuvaan voi lisätä liikettä. Hän sääti kuvassa olleen Suomen lipun liehumaan ja kuvassa olleen tytön suukottamaan mallinukkea.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt