HBO tulee Samsungin älytelevisioihin, Netflix Sonyihin

Julkaistu:

Samsung ja Sony aikovat päivittää syksyn aikana älytelevisioitaan ja muita viihdelaitteitaan HBO:n ja Netflixin nettipalveluilla.
Yhdysvaltalaisen HBO:n verkkopalvelua voi lokakuun puolivälin jälkeen käyttää suoraan Samsungin useilla uusilla televisiolla, Blu-ray -soittimilla ja tablet-laitteilla.

HBO avaa lokakuun puolivälissä Pohjoismaissa maksullisen televisiokanavan sekä verkkopalvelun. Kanavan ja palvelun hinta on HBO:n mukaan alle 10 euroa kuussa.

Verkkopalveluun tulevat sarjojen uusimmat episodit tarjolle heti, kun ne on esitetty Yhdysvalloissa, ja lisäksi käytettävissä ovat myös kaikki aiempien tuotantokausien jaksot.

Samsung asentaa HBO:n palvelua tukevan sovelluksen valmiiksi nettiyhteydellä varustettuihin Smart TV -malleihin sekä bluray-soittimiin, joissa on Samsungin Smart Hub -nettipalvelu. HBO:n palvelu toimii myös vuoden 2011 Smart TV -malleissa (D-sarja) ja sen voi ladata sovelluksena Samsung AppStoresta.

Lisäksi HBO:n verkkopalvelua voi käyttää myös Samsungin tablet-laitteilla.

Sony kytkee Netflixin televisioihin


Sonyn älytelevisioihin ei ole luvassa HBO:n nettisovellusta, kertoo tuotepäällikkö Ulrik Peterson Sony Nordicista.

Sen sijaan Sonyn nettiyhteydellä kytkettyihin älytelevisioihin on tulossa yhdysvaltalainen Netflix -videopalvelu, joka sekin on aloittamassa toimintaansa syksyn aikana Pohjoismaissa.

Netflix vuokraa internet-yhteyden kautta katsottavia elokuvia ja tv-ohjelmia. Palvelusta voi vuokrata katsottavaksi esimerkiksi yksittäisiä elokuvia tai tv-jaksoja.

Netflixiä voi Yhdysvalloissa käyttää älytelevisioiden lisäksi monilla internetiin kytketyillä päätelaitteilla, kuten pc- ja Mac-tietokoneilla, pelikonsoleilla, Blu-ray-soittimilla, älypuhelimilla ja tableteilla.

HBO:n nettipalvelua voi Sonyn televisioilla käyttää esimerkiksi kytkemällä tietokoneen televisioon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt