HBO tulee Suomeen hd-kuvalla

Julkaistu:

Suomessa syksyllä aloittavan HBO -videopalvelun kaikki tv-ohjelmat ja elokuvat näytetään hd-kuvanlaadulla.
Yhdysvaltalainen HBO aikoo tarjota Suomeen pelkästään hd-tasoista kuvaa. Ohjelmia voi katsoa esimerkiksi älypuhelimilla, tietokoneilla ja tableteilla.

- Netin kautta, mutta muitakin kanavia tulee olemaan, kertoo HBO Nordicin hallituksen jäsen Juha-Pekka Louhelainen verkkolehti Digitodaylle.

– Sisältöä voi katsoa millä tahansa päätelaitteella. Sillä tavalla se eroaa muista palveluista, sekä tietenkin sisällöillään.

Kaapelitelevisioyhtiön suosikkisarjoja ovat muun muassa Sinkkuelämää, True Blood -, Mad Men - ja Game of Thrones -televisiosarjat.

Myös yhdysvaltalainen Netflix -nettivideopalvelu ilmoitti tällä viikolla käynnistävänsä syksyllä palvelunsa Suomessa. HBO eroaa kuukausimaksullisesta Netflixistä muun muassa siten, että HBO:n palvelusta voi katsoa maksua vastaan esimerkiksi vain yksittäisiä ohjelmia.

- Meidän mielestämme palvelulle, jossa maksetaan vain siitä mitä on valmis katsomaan, on merkittävää kysyntää, Louhelainen sanoo.

HBO Nordic järjestää elokuun lopussa tiedotustilaisuuden, jossa se kertoo tarkemmin samaan aikaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa aukeavan palvelun tarkemmasta sisällöstä ja hinnoittelusta, Digitoday kertoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt