Digitoday

Nokia Lumia -puhelimiin saa Suomessa uusia toimintoja

Julkaistu:

Nokia Lumia 800- ja 710 -puhelimiin Suomessa saatavilla päivitys, joka tuo puhelimiin uusia ominaisuuksia.
Nokia on alkanut Suomessa jakaa Lumia 800- ja 710-puhelimiin niin sanottua Tango-päivitystä, joka tuo puhelimiin uusia ominaisuuksia.

Päivityksen jälkeen Lumia 800- ja 710-puhelimia voi käyttää wlan-tukiasemina, jonka kautta esimerkiksi kannettavalla tietokoneella voi päästä internetiin puhelimen 3G-yhteyden välityksellä.

Lisäksi puhelimen soiton voi päivityksen jälkeen vaimentaa kääntämällä puhelimen etupuolen alaspäin.

Nokian verkkosivujen mukaan osa päivityksen eri operaattoreille tarkoitetuista versioista on Suomessa hyväksytty ja ladattavissa. Osa eri Suomen versioista odottaa kuitenkin vielä lopullista hyväksyntää. Nokia on luvannut Lumia 800- ja 710-puhelimiin päivityksen kesä-heinäkuun aikana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ohjelmistopäivityksen saa liittämällä puhelimen tietokoneeseen USB-kaapelilla ja käynnistämällä Microsoftin Zune-ohjelman.

Parannuksia kameraan


Tango-päivityksen ansiosta Lumia 800- ja 710-puhelimiin voi myös ladata Windows Phone Marketplace -sovelluskaupasta parannuksia puhelimien kameraohjelmistoon heinäkuun aikana.

Kameran uusiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa panoraama-toiminto, jonka avulla voi yhdistää monesta valokuvasta yhden panoraamakuvan. Älykäs ryhmäkuva taas ottaa viisi kuvaa, joista voi yhdistellä lopullisen kuvan, jossa jokaisen ilme on onnistunut.

Itselaukaisimen ansiosta myös kuvaaja ehtii kuvaan mukaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt