Digitoday

Forza Motorsport 4 tuo Top Gearin pelimaailmaan

Julkaistu:

Forza Motorsport 4 -pelin tarjoaa kaahailun lisäksi Top Gear -auto-ohjelman huumoria ja autotietoutta.
Forza Motorsport -sarja on yksi tämän päivän parhaimmista autopeleistä, eikä taso tunnu olevan ainakaan heikentymässä sarjan lokakuussa julkaistavassa seuraavassa osassa. Forza Motorsport 4:n kehitysaskeleet edellisosaan nähden ovat kuitenkin tällä kertaa muualla kuin pelkästään autojen tai kilparatojen määrän kasvattamisessa.

Neljäs Forza lupaa erityisen paljon internetissä ajaville virtuaalikuljettajille, sillä samaan kisaan mahtuu nyt jopa 16 kuljettajaa. Toisaalla teos laajentaa tunnelmointipuolella, sillä Microsoftin ja Turn 10 Studiosin monivuotinen yhteistyö suositun Top Gear -auto-ohjelman kanssa tuo peliin lupsakkaa brittihuumoria ja konepellin alle sukeltavaa autotietoutta.

Suurista linjoistaan huolimatta pelin näkökulma ei kuitenkaan keskity pelkästään kuuluisimpiin ja suosituimpiin kulkuneuvoihin. Esimerkiksi pikkuruinen hollantilainen urheiluautovalmistaja Spyker saa pelissä erityishuomiota. Forza 4:n Euroopan ennakkotapahtuma järjestettiinkin Spykerin tehtaalla, jossa pelin virtuaaliauto ja oikeat Spykerin urheiluautot olivat sulassa sovussa rinnakkain.

IS TV esittelee Forza Motorsport 4 -pelin ja haastattelee Turn 10 Studiosin pelisuunnittelija Dan Greenawaltia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt