MAINOS


Sponsoroitu sisältöosio. Kaikki artikkelit ovat ilmoittajan mainosaineistoa
MAINOS

Näin helppoa on nettibingon pelaaminen – lue vinkit!

Julkaistu:

Pelaaminen suomalaisessa nettibingossa on helppoa. Maksuttoman pelitilin avatessasi saat heti 10 euron arvosta bonuspisteitä, joilla pääset mukavasti pelaamisen alkuun.
Bingoon.fi-nettibingo on tehty sinulle, joka etsit jännittävää ja palkitsevaa ajanvietettä. Palvelu kokoaa yhteen osoitteeseen suomalaiset bingon harrastajat, jotka tänäänkin keräävät mukavasti voittoja nettibingon kautta. Avaa maksuton pelitili ja kokeile turvallista kotimaista nettibingoa vaikka heti!

Pelitilin avattuasi pääset osallistumaan kaikkien bingoon.fi-palvelussa mukana olevien bingohallien peleihin, kuin paikan päällä pelaten. Nettibingoa voit pelata missä tahansa ja milloin tahansa, kun sinulla on pienikin vapaahetki.

Helppoa ja jännittävää ajanvietettä!

Pelaaminen suomalaisessa nettibingossa on helppoa ensikertalaisellekin. Maksuttoman pelitilin avatessasi saat heti 10 euron arvosta bonuspisteitä, joilla pääset mukavasti pelaamisen alkuun. Bingolappujen ostaminen onnistuu parilla klikkauksella ja yhteen peliin voit ostaa useammankin lapun. Lappujen hinnat ovat pelihallista riippuen yhdestä neljään, minkä ansiosta pelaaminen ei paljon kukkaroasi rasita.

Pelin kulkua on helppo seurata ja samalla jännittää, miten hyvin arvotut numerot osuvat omalle lapullesi. Automatiikka hoitaa kaiken puolestasi reaaliajassa eli yksikään voittorivisi ei jää vahingossa huomaamatta. Kaiken lisäksi verkkopelin voitot siirtyvät samantien pelitilisi voittosaldoa kartuttamaan. Voitoista kertyneellä summalla voit lunastaa haluamasi palkinnot, jotka nettibingossa ovat eri suuruisia osto- ja lahjakortteja.

Hyvä mahdollisuus suuriinkin voittoihin

Yleisimmässä viiden rivin bingossa pelataan viisi kierrosta eli jokaisessa pelissä on ainakin viisi voittajaa. Peli etenee rivi kerrallaan, kunnes bingo löytyy joko paikan päällä pelihallissa tai nettipelaajien joukosta. Lipukkeiden täyttyessä jännitys kasvaa koko ajan, sillä suurimman voittopotin korjaa ensimmäisenä koko ruudukkonsa eli kaikki viisi riviä täyteen saanut pelaaja. Useimmissa bingoon.fi-palvelun halleissa pelataan säännöllisesti myös erilaisia erikoispelejä, joissa voittojen arvo nouseen parhaimmillaan useisiin tuhansiin euroihin. Niitä pelaamalla voit euron tai parin panoksella toteuttaa jo suurempiakin unelmia ja hankintoja.

Tule iloiselle bingoristeilylle 7.-8.11.!

Bingon harrastajien vuoden kohokohta on jokavuotinen Bingomestariristeily, joka on tänä vuonna M/S Baltic Princessillä. Bingontäyteisen risteilyn ohjelmassa on runsaasti jännittäviä pelejä, muhkeita voittoja, yhdessäoloa sekä tietysti Bingomestari 2016 -kilpailu. Iloista pelitapahtumaa täydentävät aluksen monipuolinen viihdeohjelma ja ostosmahdollisuudet.

Lue risteilyohjelma täältä!

Nappaa tästä 10 € pelirahaa!

Avaa pelitili ja vietä jännittäviä hetkiä bingoa pelaten!

Ota kantaa

Oletko koskaan pelannut nettibingoa?

Kyllä 41% En 59%
Ääniä yhteensä 740
MAINOS
Lue myös:

MAINOS