MAINOS


Sponsoroitu sisältöosio. Kaikki artikkelit ovat ilmoittajan mainosaineistoa
MAINOS

Kaipaatko jännitystä päivääsi? Nettibingossa voit voittaa jopa 5000 euron palkinnot![ILMOITUS]

Julkaistu:

ILMOITUS Kotimainen bingoon.fi-nettibingo pelastaa tylsän päivän ja tarjoaa piristävän tauon arkisen aherruksen keskelle.
Tarjolla on jännittävää ajanvietettä ja mukavia palkintoja pikkurahalla. Aitoon bingotunnelmaan pääsee mukaan jo eurolla tai parilla ja yhdellä kierroksella voi voittaa jopa 5 000 euron arvoiset palkinnot!

Helposti sisään aitoon bingotunnelmaan

Pelaaminen suomalaisessa nettibingossa on helppoa. Vaikka kokeilisit bingoa vasta en-simmäistä kertaa, pääset peliin mukaan helposti. Pelitilin avaamisen jälkeen pelaaja pää-see osallistumaan kaikkien kotimaisten bingohallien peleihin. Bingoon.fi -palvelussa pela-taan samaa peliä kuin bingohallissa. Oman pelipaikkansa voi valita mielensä mukaan. Moni verkkopelaaja suosii saman bingohallin pelejä, jossa käy pelaamassa myös paikan päällä, mutta omalta kotisohvalta pääsee mukavasti maistelemaan bingotunnelmia myös toiselta puolelta Suomea.

Bingolappujen ostaminen onnistuu parilla klikkauksella ja yhteen peliin voi ostaa useam-mankin lapun. Peliin osallistuminen ja sen seuraaminen on helppoa, sillä peliohjeet löyty-vät kunkin pelihallin sivulta. Jokaisen paikkakunnan peleissä on lisäksi oma chatti, jossa on mukava jutustella toisten pelaajien kanssa tai jos joku asia askarruttaa voi kysäistä sitä pelin vetäjältä, jolloin saa saman tien vastauksen. Pelejä voi seurata halutessaan myös rekisteröitymättä, jos haluaa tutustua rauhassa.

Voitot kätevästi omalle pelitilille

Yleisin bingon pelimuoto on 5 bingoa vaakariveittäin siten, että ensimmäiseen bingoon vaaditaan yksi vaakarivi, joka voi olla mikä vain ruudukon vaakariveistä. Seuraavaan eli toisen rivin bingoon vaaditaan kaksi vaakariviä jotka voivat olla mitkä vain samassa ruudu-kossa. Näin jatketaan kunnes tullaan viidennen rivin bingoon, jossa koko ruudukko on täynnä, eli kaikki numerot ovat osuneet samaan ruudukon.

Numeroita arvotaan, kunnes bingo löytyy pelihallista tai nettipelaajien joukosta. Nettipelaa-jan lappujen tarkistus tapahtuu automaattisesti, joten kohdalle osuva voitto tulee kotiin pe-liä seuraamattakin. Bingossa ei Suomen lakien mukaisesti voida antaa palkinnoksi rahaa, mutta bingovoitot saa itselleen yleisempien kaupparyhmien lahjakortteina. Voittaja saa itse valita vaihtoehdoista mihin paikkaan lahjakortit haluaa.

Nyt 10 euroa pelirahaa uusille pelaajille!

Jokainen maksuttoman pelitilin bingoon.fi-palveluun avaava saa nyt 10 euron edestä peli-rahaa tililleen. Tarttumalla tutustumistarjoukseen voit sinäkin kokeilla nettibingoa maksutta ja huomata, kuinka hauska peli bingo on. Lue lisää, avaa pelitili ja ryhdy bingoamaan www.bingoon.fi ››

MAINOS
Lue myös:

MAINOS