MAINOS


Sponsoroitu sisältöosio. Kaikki artikkelit ovat ilmoittajan mainosaineistoa
MAINOS

Suomen Bingomestaruus jaossa Baltic Princessillä

Julkaistu:

ILMOITUS Bingon harrastajat ovat kokoontuneet jo parikymmentä vuotta mittelemään bingon suomenmestaruuksista Itämeren aalloille.
Tänä syksynä uudistuneen Bingomestari-risteilyn tapahtumapaikkana on M/S Baltic Princess, joka irrrottaa köytensä Turun sataman laiturista maanantai-iltana 2. marraskuuta 2015.

– Aikaisempien vuosien risteilyillä bingomestaruudet on ratkottu viisihenkisten joukkueiden kesken. Joukkueiden kokoamisesta ovat huolehtineet suomalaiset bingohallit ja iltabingon järjestäjät ja joukkueita on ollut runsaasti eri puolilta Suomea, kertoo Elina Peltola suomalaista bingoon.fi-nettibingoa operoivasta SBH-Yhtiöt Oy:sta.

- Yhteensä osallistujia on ollut vuosittain muutaman sadan bingoajan verran, joista toki kaikki eivät ole osallistuneet itse SM-kilpailuun

Huippupalkinnot ja

pelattavaa yllin kyllin


Uudistumisen myötä bingomestaruudesta kisataan nyt toista kertaa yksilötasolla, minkä ansiosta jokainen risteilylle osallistuva voi olla mukana tavoittelemassa Bingomestari 2015 -titteliä.

Mestaruuspokaalin ja muiden mahtavien palkintojen saaja ratkotaan yhdessä pelissä, joten jännitystä on luvassa yllin kyllin.

Tämä artikkeli on ilmoitusaineistoa

Yhteen peliin matkan aikana ei tarvitse kuitenkaan tyytyä, sillä bingoa pelataan laivalla jo maanantaina, pian lähdön jälkeen.

– Maanantai-illan lämmittelykierroksella pelataan kahden tunnin pelikokonaisuus, ja tiistaina onkin sitten vuorossa varsinainen bingomaraton. Titteliottelun jälkeen jatketaan jälkipeleillä, jotka koostuvat erilaisista hauskoista teemabingoista. Palkintoja on jaossa runsaasti ja pelien lisäksi on tarjolla myös monipuolista risteilyohjelmaa, Elina Peltola muistuttaa.

Pyhäjärven Pohti

taas valmiina pokaalijahtiin


Pyhäjärven Pohti on osallistunut bingon SM-risteilylle jo seitsemän kertaa ja menestystäkin on tullut.

– Ensimmäistä kertaa olimme mukana jo vuonna 2007. Alkuvuosina bingopallot eivät pyörineet meidän eduksemme, mutta innostus ei siitä laantunut. Jo kotimatkalla Pyhäjärvelle päätimme porukalla, että täältä vielä tullaan ja niinhän siinä kävi. Vuosina 2010 ja 2011 nappasimme voitot joukkuekisassa ja vuonna 2013 yksi pelaajistamme pokkasi kilpailun pääpalkinnon, kertoo Pyhäjärven Pohdin bingon Sari Kyllönen.

Parhaimmillaan Pyhjäjärven Pohti on osallistunut bingon SM-risteilylle yhdeksän joukkueen eli 45 hengen voimalla. Saman verran on tavoitteena saada bingokansaa liikkeelle myös tämän vuoden Bingomestari-risteilylle eli likimain täydellä bussilla ollaan Pyhäjärveltä lähdössä matkaan.

– Tuttuun tapaan virittäydymme oikeaan tunnelmaan pelaamalla hupibingoa jo tilauslinja-autossamme. Viidensadan kilometrin ajomatkan aikana saa vetää läpi bingon jos toisenkin, sillä pyhäjärveläiset ovat bingoihmisiä henkeen ja vereen.

- Joka sunnuntai meitä kokoontuu iltabingoon satakunta henkeä ja joukossa on pelaajia monesta sukupolvesta. Kaikkein innokkaimmat kyselevät risteilypaikkoja jo helmikuussa, eikä mukaan tarvitse ketään suuremmin houkutella.

- Bingon lisäksi Bingomestari-risteilylle vetää sen sosiaalinen luonne. Siellä saa tavata muita samanhenkisiä ihmisiä ja unohtaa arjen huolet ja murheet, Sari Kyllönen vakuuttaa.

Tämä artikkeli on Bingoon.fi-palvelun ilmoitus

Bingoon.fi – pelaa hallibingoa netin kautta

  • Bingoon.fi-palvelun tavoitteena on tarjota mukavaa ajanvietettä nettibingoa pelaamalla.
  • Palvelussa on mukana yhdeksän eri puolilla Suomea sijaitsevaa bingohallia, joiden peleihin voi osallistua reaaliaikaisesti netin kautta aina peliaikoina, aamusta iltaan asti.
  • Luotettavan ja turvallisen suomalaisen bingoon.fi-palvelun pelinjärjestäjinä toimivat suomalaiset yleishyödylliset yhdistykset.
  • Pääosa järjestäjistä on paikallisia urheiluseuroja, jotka näin keräävät varoja toimintansa tukemiseen.
  • Nettibingon operoinnista ja ylläpidosta vastaa suomalaisten urheiluseurojen omistama, vuonna 1971 perustettu SBH-yhtiöt.

Tutustu: www.bingoon.fi


MAINOS
Lue myös:

MAINOS