Ratti irtosi kesken ajon – omistaja sai Teslalta ilahduttavan viestin

Prerak Patel kertoi Twitterissä 29. tammikuuta, että kesken moottoritieajon hänen Teslastaan irtosi ohjauspyörä. Onnekseen hän pystyi ajamaan autonsa tien sivuun ilman minkäänlaisia vaurioita.

Tällaisen uudehkon Model Y -mallin ohjauspyörä irtosi kesken ajon, omistaja kertoi julkisuudessa. Nyt Tesla on vastannut miehelle.

10.2. 10:04

Helmikuun alussa Patel välitti Teslalta saamansa kirjeen paikalliselle medialle New Jerseyssä ja kertoi kirjeestä myöhemmin myös Twitterissä.

Kirjeessä Tesla totesi, että kyseisessä ajoneuvossa ei ole vikaa, mutta hyvän tahdon eleenä arvostettua Teslan asiakasta kohtaan Tesla ostaa takaisin Tesla Model Y -auton.

Patel ei paljastanut Teslan maksamaa summaa, mutta hän kertoi, että se menisi uuden Tesla Model Y:n käsirahaan ja yritys maksaisi hänen voimassa olevan autolainan.

"Päätarkoitukseni on todella varmistaa, ettei vastaavaa tapahdu millekään muulle perheelle, Patel kertoi rattiongelman julkistamisesta. "Teslan pitäisi tutkia tämä ja varmistaa, että heidän tekemänsä virhe ei toistu."

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?