Teslan laatuun tyytymättömät norjalaiset aikovat ryhtyä syömälakkoon – Elon Musk vastasi ytimekkäästi Twitterissä

Osa norjalaisista Teslan omistajista ryhtyy syömälakkoon automerkin laatuongelmien vuoksi.

Tesla on Norjan suosituin sähköautomerkki. Kuvassa esiintyvällä henkilöllä ei IS:n tietojen mukaan ole mitään tekemistä syömälakon kanssa.

30.8. 12:17

Sähköautojen ”luvatussa maassa” Norjassa kaikki ei ole hyvin. Maan myydyimpään sähköautomerkkiin Teslaan kohdistuu nyt ennen kokemattomia paineita. Osa Teslan omistajista kokee, että autonvalmistaja ei pysty korjaamaan autoista paljastuneita vikoja. Jotkut ovat raportoineet olemattomasta asiakaspalvelusta.

Nyt tyytymättömät omistajat ovat niin kyllästyneitä tilanteeseen, että he etsivät vaihtoehtoisia keinoja saavuttaakseen Teslan huomion. Tuoreimpana vetona on ryhtyminen nälkälakkoon.

Tempauksesta ovat uutisoineet monet tiedotusvälineet. Thedrive-sivuston mukaan omistajien tyytymättömyys ei kohdistu vain yhteen tai kahteen epäkohtaan. Havaittuja ongelmia ovat muun muassa korin huonolaatuinen maalaus, ruoste, ajoakun käyttöikään liittyvät kysymykset, vialliset lämpöpumput, jumittuneet ovenkahvat ja kellastuvat infotainment-näytöt.

Lue lisää: Teslojen maalit kuoriutuvat myös Suomessa – vantaalaisomistaja: ”täyttä p*skaa”

Teslan omistajat käyvät kiihkeää keskustelua myös automerkin keskustelufoorumeilla. Teslan valo-ongelmat, kupruilevat istuimet, veden kerääntyminen tavaratilaan, löysät koristeosat, autopilotin epäluotettavuus ja tehon heikkeneminen tulevat esille keskusteluissa.

Lue lisää: Tesla Model 3 IS:n koeajossa – autopesussa koettiin melkoinen yllätys

Kun uutiset nälkälakosta alkoivat kiertää sosiaalisessa mediassa, Teslan toimitusjohtaja Elon Musk twiittasi paastoamisen hyödyistä.

Lue lisää: Tesla laajensi takavetoisten valikoimaansa – vetävien pyörien väheneminen näkyy selvästi hinnassa

Lue lisää: Olisko tässä niin sanottu teslantappaja? IS:n koeajossa uunituore sähköherkku Mercedes-EQ EQE 350+

Lue lisää: Bensiini- ja dieselkäyttöiset autot ovat jäämässä historiaan Norjassa

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?