Toyota alkaa tarjota kuukausimaksullisia autoja – tämä kaikki sisältyy hintaan - Autot - Ilta-Sanomat

Toyota alkaa tarjota kuukausi­maksullisia autoja – tämä kaikki sisältyy hintaan

Kuukausiveloitus sisältää Toyotan tapauksessa muun muassa huollot, renkaanvaihdot, verot, käyttömaksut sekä vakuutukset.

Kuvassa Toyota Yaris 1,5 Hybrid Style.

20.10. 7:47

Toyota on lanseerannut Suomessa uuden kuukausitilauspalvelun, jossa uuden auton saa alleen verkon suoratoistopalveluiden kaltaisesti eli luottokortilla netin kautta maksettuna.

Tilaus on nimensä mukaisesti voimassa kuukausiperustaisesti, eli autoon sitoudutaan vain kuukaudeksi kerrallaan.

Hintaan sisältyvät itse auton ohella kaikki kulut paitsi tankattu polttoaine.

Lue lisää: ”Kansalaisen liikkumispaketti” toteutui vuonna 2016 – ei sisältänytkään ministerin lupaamaa puheaikaa, mutta bussia sai käyttää senkin edestä

Maahantuoja Toyota Auto Finland ei paljasta jo noin vuoden kaikessa hiljaisuudessa käytössä olleen palvelun tarkkoja tilaajamääriä, mutta kertoo käyttäjien määrän nousseen jo nelinumeroisiin lukemiin.

Kuukausiasiakkaina on yhtiön mukaan erityisesti tahoja, joille auton pidempiaikainen käyttö perinteisemmillä autonkäyttömuodoilla kuten omistajuudella tai rahoitusratkaisulla ei ole tarpeellista tai mahdollista.

Lue lisää: Kuinka paljon maksaisit auton käytöstä kuukaudessa? Asiakkaat löivät euronsa tiskiin

Halvimmillaan Toyotan kuukausiauton normaalihinta on 429 euroa kuussa, millä alleen saa uuden Yaris-mallin.

Kaikkein arvokkain kuukausihintainen Toyota on puolestaan RAV4-malli (749e/kk), minkä ohella tarjolla on myös erikoishinnoiteltuja tutustumispaketteja.

Lue lisää: Vaihtoautohallissa seisovilla käytetyillä kokeiltiin aivan uudenlaista bisnestä – kuukausihinnalla ”tehokkaammin käyttöön”

Kuukausihintaisten vuokra-autojen hintaan sisältyy Toyotan tapauksessa 1 500 kilometriä kuukaudessa, minkä jälkeen ylikilometreistä maksetaan 0,27 e/km.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?